Ontspannen met yoga op luchthaven Helsinki

Finland met Voigt Travel
© depositphotos.com/Wavebreakmedia
© depositphotos.com/Wavebreakmedia

Amsterdam, 21 juli 2014 – Op de internationale luchthaven van Helsinki is het sinds kort niet meer zo moeilijk om te ontspannen. Het vliegveld beschikt tegenwoordig over een yogaruimte, waar ook yogalessen te volgen zijn. Je zou er bijna een tussenlanding van een paar uur voor over hebben.

De ruimte Yoga Gate – nabij gate 30 – is 24 uur per dag open voor passagiers die dringend behoefte hebben aan ontspanning. Je kunt er yogamatjes lenen en zelf je oefeningen doen, of aansluiten bij een klasje voor een sessie ‘jetlag yoga’. Helsinki Airport is voor zover bekend de eerste luchthaven in Europa waar je tussen de vluchten door aan je ademhaling of meditatie kunt werken.

Op de vliegvelden van enkele Amerikaanse steden kun je al langer terecht voor een yogasessie. Onder meer de internationale luchthavens van San Francisco, Chicago en Dallas beschikken over yogafaciliteiten. Relaxen kost daar niets. Het is de verwachting dat ook andere vliegvelden met harmonieuze ruimtes komen voor yoga en ontspanning. Meer informatie over de yoga in Helsinki vind je op www.finavia.fi

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!