Cruise Event Amsterdam

Cruise EventOp 18 en 19 oktober 2014 vindt het Cruise Event plaats in de Passenger Terminal Amsterdam. Cruisereizen wint snel aan populariteit en is voor iedereen; van jong tot oud, voor gezinnen en singles, voor avonturiers en liefhebbers van luxe. Wil je een keer de Cariben aandoen? Met het gezin een city trip maken? Alle mogelijkheden en bestemmingen over de hele wereld zijn te vinden op het Cruise Event.

Vele rederijen en touroperators zijn aanwezig op het event om je te informeren over de alle mogelijkheden. Je kunt vragen stellen aan de experts, je kunt je eigen droomcruise samenstellen, en je kunt zelfs direct je reis boeken! Tijdens verschillende presentaties word uitgelegd hoe een cruise werkt, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden je allemaal kunt aandoen. Het Cruise Event is een platform waar de online aanbieder zelf het reisbureau wordt voor twee dagen, een keer per jaar.

Tijdens dit evenement maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar op ook kleinere schepen. Of jij nu een zee cruisereis wilt maken, een riviercruise, een wereldcruise, een city trip, je vindt alle informatie op het event. Nieuwsgierig? Kijk op www.cruise-event.nl

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!