Luxe slaaptrein op grote hoogte in Peru

Koningaap - Peru

Slaaptrein PeruAmsterdam, 20 juli 2016 – Peru krijgt volgend jaar een nieuwe luxe slaaptrein waarbij je op grote hoogte door de Andes boemelt. Belmond, een exploitant van opulente slaaptreinen, lanceert in mei de Belmond Andean Explorer. Het is de eerste luxe slaaptrein in Zuid-Amerika.

Met de trein reis je over een van de hoogste sporen ter wereld. Je doorkruist het Peruaanse Andesgebergte van Cusco – de oude hoofdstad van het Incarijk – naar het Titicacameer en Arequipa. Deze treinreis wordt beschouwd als een van de mooiste op onze planeet. Met de Peruaanse spoorwegmaatschappij PeruRail kun je de rit nu al overdag maken.

De Belmond Andean Explorer doet rustig aan, zodat je kunt ontspannen en alle tijd hebt om vanuit een panoramarijtuig de schoonheid van de natuur in Peru te bewonderen. De slaaptrein bevat enkele suites en slaapcompartimenten voor twee personen (allemaal met eigen douche), een loungerijtuig (met comfortabele stoelen, een bar en piano) en twee elegante restauratierijtuigen, waar je lokale ingrediënten uit de Peruaanse Andes krijgt geserveerd.

De prijzen beginnen vanaf $ 462 (ongeveer € 420) per persoon, inclusief maaltijden en excursies. De beroemde Oriënt Express van Parijs naar Istanbul is een van de andere luxe treinreizen die Belmond aanbiedt. Kijk voor meer informatie op www.belmond.com

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!