Albanië is hot in 2013

ALBANIË HOT IN 2013

Kasteel in Kruje, Albania
Kasteel in Kruje, Albania

Amsterdam, 30 december 2012 – Albanië komt steeds meer in trek als vakantiebestemming. Holland International introduceert in mei 2013 zelfs voor het eerst georganiseerde vakantiereizen naar het zuid-Europese land, dat na de Tweede Wereldoorlog jarenlang kampte met een communistische dictatuur. Holland International is de eerste grote touroperator die reizen aanbiedt naar Albanië. In de reisgidsen staan vluchten van ArkeFly naar de badplaatsen Durrës en Shëngjin, rondreizen en een 8-daagse Fly Drive.

De Volkskrant heeft Albanië getipt als een van de ‘topbestemmingen’ van 2013. Het land is volgens de krant aantrekkelijk vanwege de zon, de keuken en de prijs (namelijk spotgoedkoop). Bovenal komen reizigers altijd terug met sterke verhalen, aldus de krant.

Het verkeersbureau van Albanië is nog niet vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs van 9 tot en met 13 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. De Albanese reisorganisatie Tours Albania staat er wel met een stand, die het land aanprijst als ‘de laatste onontdekte vakantiebestemming van Europa’.

–> Klik hier voor praktische reisinformatie over Albanië.

Nog meer reistips
Filter by
Post Page
Europa Reisnieuws Albanië Bestemmingen
Sort by

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 65+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!