Australië populairst voor werkvakantie

AUSTRALIË POPULAIRST VOOR WERKVAKANTIE

activityinternationalAmsterdam, 14 januari 2013 – Australië is onder jongeren het meest populaire land voor een werkvakantie. Daarna is vrijwilligerswerk populair in landen als Indonesië (Bali), Thailand, Suriname en Zambia. Dat zegt Activity International, die werkvakanties en vrijwilligerswerk regelt voor mensen die op zoek zijn naar iets anders dan een gewone vakantie of reis in het buitenland.

Het doel van de meeste globetrotters is meestal niet om geld te verdienen, maar vooral om iets op te steken van een andere taal en cultuur. Activity International houdt op zaterdag 19 januari van 13.15 tot 17.00 uur in Stadscafé De Observant in Amersfoort een informatiedag over vrijwilligerswerk, au pair in de Verenigde Staten en backpacken in Australië en/of Nieuw-Zeeland.

Activity International is een van de grootste organisaties op dit gebied in de Benelux met bijna 1800 deelnemers per jaar en meer dan 40 bestemmingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!