Etihad Airways vliegt nu ook vanaf Amsterdam

ETIHAD AIRWAYS VLIEGT NU OOK VANAF AMSTERDAM

etihadAmsterdam, 15 januari 2013Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, vliegt vanaf 15 mei van en naar Amsterdam. Elke dag zijn er vluchten tussen Schiphol en Abu Dhabi. Momenteel verzorgt KLM al rechtstreekse vluchten naar Abu Dhabi.

Nederlandse reizigers kunnen op Abu Dhabi gemakkelijk overstappen voor bestemmingen als Sri Lanka, Australië en Pakistan. Ook verzorgt Etihad Airways vanaf Abu Dhabi vluchten naar plaatsen als Baghdad en Basra in Irak, die vanaf Schiphol niet rechtstreeks te bereiken zijn. In de Verenigde Arabische Emiraten zelf wonen iets van 5000 Nederlanders.

Etihad Airways bestaat pas sinds 2003, maar is vanwege de kwaliteit van de dienstverlening al een paar keer uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij ter wereld.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!