Eurocamp favoriet bij kinderen

EUROCAMP FAVORIET BIJ KINDEREN

Amsterdam, 10 januari 2013 – Campingketen Eurocamp is het meest favoriet onder kinderen en hun ouders. Op de Vakantiebeurs in Utrecht werd Eurocamp in de categorie kamperen uitgeroepen tot Kids Vakantieaanbieder van het jaar 2013. De winnaar kwam uit de bus na een stemming op Kidsvakantiegids.nl, waarop 6000 kinderen en volwassenen hun stem uitbrachten.

Bij de Europese campingketen is er veel aandacht voor kinderen, baby’s, peuters, kleuters en tieners, dus het is niet zo verwonderlijk dat de organisatie de prijs binnensleept. Ook is er veel aandacht voor luxe, met een compleet ingerichte bungalowtent, een luxe safaritent of een lodge met overdekt terras.

Voor een kampeervakantie in eigen land is Sprookjescamping de Vechtstreek in Hardenberg het meest populair. In de categorie Kamperen Nederland beoordeelde 37% van de deelnemers Sprookjescamping als de leukste.

Nog meer reistips
Filter by
Post Page
XX - HOME STICKY Reisbuzz
Sort by

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 65+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!