India en bed & breakfast op Vakantiesalon Vlaanderen

INDIA EN BED & BREAKFAST OP VAKANTIESALON VLAANDEREN

vakantiesalonAmsterdam, 23 januari 2013 – Na de Vakantiebeurs in Utrecht is het nu tijd voor de Vlamingen om zich op hun volgende reis te oriënteren. Antwerpen is van 24 tot en met 28 januari de thuisbasis van de VakantieSalon Vlaanderen. Meer dan 300 exposanten laten zien wat zij te bieden hebben op het gebied van vakanties, reizen en bestemmingen.

India is dit jaar gastland op de Antwerpse Vakantiesalon. Het land ontving vorig jaar ongeveer 40.000 Belgen en jaarlijks reizen 10% meer Belgen naar het land. Op de vakantiebeurs kunnen bezoekers informatie krijgen over bijvoorbeeld een rondreis met een luxe trein, verblijven in de paleizen van de Maharadja’s van Rajasthan of het logeren bij mensen thuis via het Indiase Homestaynetwerk.

Ook is er veel aandacht voor bed & breakfasts. Naar schatting 10% van alle Belgische vakantiegangers gaat minstens 1 keer per jaar overnachten in een bed & breakfast. En dat heeft niets met de prijs te maken, zeggen de organisatoren van de vakantiesalon. ,,Gasten die voor een bed and breakfast kiezen, waarderen vooral het persoonlijke onthaal en een verblijf in een ongedwongen sfeer.” De logiesformule heeft in Antwerpen zijn eigen beurs: de B&B Expo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!