Camping in Sexten in Italië beste van Europa

CAMPING IN SEXTEN IN ITALIË BESTE VAN EUROPA

Camping InfoAmsterdam, 1 februari 2013Caravan Park Sexten in Zuid-Tirol in het Noorden van Italië is de beste camping van Europa. Dat is althans de beoordeling van bezoekers van de website Camping.info, de grootste online campinggids in het Duitse taalgebied.

Op de website staan 24.000 campings in Europa vermeld, waarbij gasten meer dan 50.000 beoordelingen hebben achtergelaten. Uit deze beoordelingen is een lijst van de 100 beste campings gerold. De meeste campings in deze top-100 bevinden zich, zoals is te verwachten, in Duitsland.

Camping Vreehorst in het Gelderse Winterswijk is volgens de website de beste van Nederland. Strandcamping Groede in Zeeland staat op de 80e plaats. Hieronder de top-5 van beste campings volgens Camping.info:

  1. Caravan Park Sexten – Sexten, Zuid-Tirol, Italië
  2. Camping Hopfensee – Füssen / Hopfen am See, Beieren, Duitsland
  3. Camping Bensersiel – Esens-Bensersiel, Nedersaksen, Duitsland
  4. Campingpark Südheide – Winsen / Aller, Nedersaksen, Duitsland
  5. Camping Vreehorst – Winterswijk, Gelderland, Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!