Hotels zitten steeds vaker vol hightech

HOTELS ZITTEN STEEDS VAKER VOL HIGHTECH

Hotel.infoAmsterdam, 6 februari 2013 – Niet alleen huiskamers zitten vol met tablets, flatscreens en 3D-gameconsoles.  Ook hotels worden steeds innovatiever en stoppen hun hotelkamers vol met de laatste technische snufjes en gadgets, in het besef dat een minibar of een digitale kaart niet meer genoeg is om klanten binnen te halen.

Hightech hotels zijn sterk in opkomst, stelde de boekingssite Hotel.info vast. Hotels proberen gasten te lokken met iPhones die dienen als deuropener tot elektronische klimaatregeling en gekleurde ruimteverlichting. Hotel.info toont hoe zo’n hotelkamer van de toekomst eruitziet, die vol zit met technische must-haves als tablets en flatscreens. Daarnaast heeft de hotelreserveringssite een paar beroemde hightech hotels op een rijtje gezet. Hieronder enkele voorbeelden:

citizenM Hotel in Amsterdam: heeft op afstand bestuurbare gordijnen, gekleurde kamerbelichting en elektronische airconditioning.

Sofitel Hotel in Macau: WLAN, LCD flatscreens en dvd-spelers behoren tot de standaard uitrusting van de hotelkamers. In de badkamer word je met een ‘Rainforest douche’ verwend. De ‘Prestige Suite’ heeft een jacuzzi met ingebouwd LCD flatscreen.

Nymphe Strandhotel in Binz, Duitsland: ‘het eerste multimediale Apple lifestyle hotel in Duitsland’. In elke kamer staat een iMac.

Hotel Blow Up Hall 50 50 in Poznań, Polen: iedere gast krijgt een iPhone die als sleutel dient en waarmee hij roomservice kan bestellen en op internet kan surfen.

Heb je meer voorbeelden van hightech hotels, laat een reactie achter hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!