Nieuwe reiszoekmachine in Nederland: Momondo

NIEUWE REISZOEKMACHINE IN NEDERLAND: MOMONDO

MomondoAmsterdam, 22 februari 2013 – Nederland is een nieuwe website rijker waarop je vluchten, reizen, hotels of autoverhuurders kunt vergelijken. Sinds deze maand is de reiszoekmachine Momondo.nl actief op de Nederlandse markt. De van oorsprong Deense site heeft de ambitie ,,om de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke online travel metasearch site te worden”

Momondo is een combinatie van een reisvergelijker, ticketvergelijker en beoordelingssite. Momondo vergelijkt de vergelijkingssites en helpt de consument te zoeken naar de beste en goedkoopste vakantiedeals. De site geeft een overzicht van tarieven, beschikbaarheid en routes. Door de tarieven van meer dan 700 reissites te verzamelen, wordt het goedkoopste tarief getoond in combinatie met de beste opties.

Je kunt naast de prijs bijvoorbeeld ook reistijd of beoordelingsscore meenemen in het maken van de keuze. Zo kun je aangeven op een bepaald moment van de dag te willen vliegen. Ook kunnen reizigers zich aanmelden via de website en contact maken met medereizigers om tips en ervaringen uit te wisselen.

Zelf zoeken loont soms meer….

De Wereldreizigersclub heeft even de proef op de som genomen. We willen 3 juni vliegen van Amsterdam naar Miami en op 17 juni weer terugkeren. Momondo geeft US Airways als goedkoopste optie voor € 553 euro, met een overstap in Philadelphia. Met ArkeFly blijk je op deze dagen rechtstreeks naar Miami te kunnen vliegen voor € 449, zo blijkt op de site van de luchtvaartmaatschappij. Het loont dus soms de moeite toch zelf verder te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!