Eerste vlucht Maastricht Airlines vertraagd

EERSTE VLUCHT MAASTRICHT AIRLINES VERTRAAGD

Maastricht AirlinesAmsterdam, 19 maart 2013Maastricht Airlines, de jongste luchtvaartmaatschappij van Nederland, gaat later de lucht in. De eerste vlucht zal op 1 mei plaatsvinden. Oorspronkelijk zouden op 25 maart de eerste vluchten beginnen vanaf de thuisbasis Maastricht-Aachen Airport.

De latere levering van een Fokker 50 toestel veroorzaakt de vertraging. Passagiers die al een vlucht hebben geboekt tussen 25 maart en 30 april, krijgen hun geld terug of mogen een andere dag kiezen voor hun trip.

Maastricht Airlines vliegt zeven keer per week naar Amsterdam.  Een retourtje is er al vanaf € 79,-. Die vlucht duurt 55 minuten. Ter vergelijking: het goedkoopste treinkaartje voor een retourtje Amsterdam-Maastricht bij de NS kost € 28,60 (met een kortingskaart).

De nieuwe luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf Maastricht ook naar München en Berlijn. De prijs voor een retourtje begint bij € 149,-. Vluchten zijn nu al te boeken via de website van Maastricht Airlines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 65+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!