KLM vliegt groen, met wifi en niet meer naar Iran

KLM VLIEGT GROEN, MET WIFI EN NIET MEER NAAR IRAN

KLMAmsterdam, 9 maart 2013 – De KLM gaat voor het eerst op een verre bestemming groen vliegen. De luchtvaartmaatschappij zal wekelijks bij vluchten naar JFK International Airport in New York biobrandstof in het toestel stoppen. Het verminderd de co2-uitstoot, stelt KLM. Ook bij andere lange vluchten wil de vliegtuigmaatschappij gebruik maken van biobrandstof, dat wordt gewonnen uit afgewerkte plantaardige olie.

Een andere noviteit is de introductie van wifi in één Boeing 777. Vanaf 2 april wordt de eerste commerciële vlucht uitgevoerd waarbij passagiers aan boord gebruik kunnen maken van draadloos internet, meldt de website Luchtvaartnieuws.nl. Tegen betaling kun je internetten, mailen en sms-en.

De KLM heeft overigens de nieuwe dienstregeling gepresenteerd voor de zomer van 2013. De luchtvaartmaatschappij vliegt vanaf Schiphol niet langer naar Teheran (Iran), Addis Ababa (Ethiopië) en Khartoum (Soedan). Er wordt te weinig geld mee verdiend.

Wel komt de KLM met drie nieuwe bestemmingen: Fukuoka in Japan, Ålesund in Noorwegen en Manston in het Engelse graafschap Kent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 65+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!