Complete trein afgehuurd voor Trans-Siberië Express

COMPLETE TREIN AFGEHUURD VOOR TRANS-SIBERIË EXPRESS

Luxe trein TsarengoudAmsterdam, 14 februari 2014 – Reisorganisaties SRC Cultuurvakanties heeft ‘de trein der treinen’ afgehuurd om helemaal zelf de route van de beroemde Trans-Siberië Express te kunnen afleggen. Russian Railways heeft er zelfs zijn planning voor omgegooid, meldt de reisorganisatie.

Op 5 september vertrekt de luxe trein ‘Tsarengoud’ vanuit het Russische Moskou voor de Trans-Siberische Tour 2014. Twee weken later staat de aankomst gepland in Irkoetsk, de eindbestemming.

Net zoals bij de ‘gewone’ Trans-Siberië Express voert de treinreis je langs langs eeuwenoude bezienswaardigheden, uiteenlopende landschappen en interessante culturen. Maar ook zullen allerlei artiesten aan boord stappen, zoals het Don KosakenChor. Zij zullen onderweg optredens verzorgen. Elke dag is er een cultureel en muzikaal programma, in de trein of daarbuiten.

Voor deze bijzondere reis moet je wel je portemonnee trekken – de indicatieprijs is € 5998. Meer informatie vind je op www.src-cultuurvakanties.nl/transsib-src.htm.

Klik hier voor meer reisnieuws over reizen, vakantie, recreatie en toerisme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!