Koningaap - India

Buitenlandse ambassades en consulaten in India

Hieronder vind je een overzicht van officiële websites van buitenlandse ambassades en consulaten in India. Deze bevinden zich in New Delhi, de hoofdstad van India. Grotere landen hebben vaak nog meerdere consulaten in de grootste steden van India, vooral in Mumbai (Bombay), Chennai (Madras) en Kolkata (Calcutta).

Op de websites vind je de contactgegevens, het adres en de openingstijden van de ambassade of het consulaat. Het kan nuttig zijn als je aan het reizen bent in Azië en onderweg een visum wilt aanvragen. Hiervoor kun je meestal alleen op de ambassade terecht in New Delhi, niet op een consulaat in een andere stad. Ook kun je op de websites actuele informatie vinden over de ontwikkelingen in het land. Bij de buitenlandse ambassades en consulaten kun je ook terecht voor informatie over handels- en exportmogelijkheden. Hier vind je de gegevens van de Ambassade van India in Nederland.

Ambassades en consulaten in New Delhi (Embassies and consulates in New Delhi, India)

Voor het laatst bijgewerkt op 10 februari 2018. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over buitenlandse ambassades en consulaten in India, kun je dat laten weten via het contactformulier.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam