Booking Kroatië

VVV-kantoren en toeristenbureaus in Istrië, Kroatië

Istrië VVV-kantorenHieronder vind je een overzicht van de officiële websites van toeristenbureaus en VVV-kantoren van regio’s en en steden in Istrië in Kroatië. Op de websites staan tips over bezienswaardigheden, activiteiten, slapen, eten en drinken. Ook staat er vaak een uitgaansagenda of een overzicht van evenementen, festivals en festiviteiten op de site.

Verder vind je er de contactgegevens van het lokale toeristenbureau of VVV-kantoor, als je ter plekke folders en brochures wilt ophalen of meer informatie wilt. Veel folders en brochures zijn overigens gratis te downloaden van de website of tegen geringe betaling te bestellen. Dat kan een handige voorbereiding zijn voor je vakantie.

Regionale en provinciale VVV-kantoren in Istrië

Lees hieronder verder voor meer reisinspiratie voor een vakantie in Istrië, Kroatië:

Wat te zien en te doen in Rovinj: 8 tips!

Rovinj is een prachtige stad op het schiereiland Istrië die je niet mag missen tijdens je vakantie in Kroatië. Dit mediterrane juweel wordt aan drie kanten begrensd door de Adriatische Zee en is een plek waar je makkelijk verliefd op kunt worden. Lees hier 8 tips wat je kunt zien en doen in Rovinj

Tips voor een vakantie in Pula

Een vakantie in Pula beleef je in de grootste stad op het groene schiereiland Istrië. De havenstad vormt een spectaculaire toegangspoort tot het verleidelijke, kristalheldere water van de Adriatische Zee. Gelegen op het zuidelijkste puntje van het schiereiland beschikt Pula over een rijk en gevarieerd cultureel erfgoed. Lees meer over een vakantie in Pula

Voor het laatst bijgewerkt op 27 juni 2021. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over VVV-kantoren in Istrië, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © Pixabay.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam