Overnachten en hotels op Fuerteventura, Canarische Eilanden, Spanje

Overnachten FuerteventuraFuerteventura heeft volop mogelijkheden om te overnachten. Er zijn honderden hotels en resorts. De meeste bevinden zich in de badplaatsen Costa Calma, Esquinzo en Morro Jable op het schiereiland Jandía en in de kustplaatsen Caleta de Fuste en Corralejo. Dit zijn vaak grote toeristencentra met zwembaden en volop mogelijkheden om te watersporten. Bij de all-inclusive resorts zijn maaltijden en drankjes bij de prijs inbegrepen. Ook kun je overnachten in vakantiehuizen, villa’s, appartementen en bungalows.

Daarnaast kun je overnachten in een pension of een landhuis, die je vaker buiten de badplaatsen en landinwaarts vindt. Fuerteventura heeft geen jeugdherbergen. Wel is er een berghut (Refugio de Montaña Casa de Los Padrones bij Betancuria) en een albergue rural in Pozo Negro, waar je kunt overnachten in bedden in slaapzalen. Op het schiereiland Jandía zijn drie campings, die alleen in de zomermaanden geopend zijn.

Overzicht van hotels op Fuerteventura

Hieronder vind je een overzicht van officiële websites van hotels en resorts op Fuerteventura. Om te overnachten kun je via de website een kamer reserveren. Ook kun je voor accommodatie op het Canarische Eiland terecht bij een reisbureau of reisorganisatie, waarvan het verblijf in een strandhotel onderdeel uitmaakt van een pakketreis.

Hotelketens op Fuerteventura

Hotels in Corralejo

Hotels in Costa Calma

Fustes

Hotels in Morro Jable

Puerto del Rosario

Voor het laatst bijgewerkt op 19 juli 2016. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over hotels en overnachten op Fuerteventura, Canarische Eilanden, dan kun je dat laten weten via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam