Ambassades en consulaten in Brazilië

Hieronder vind je een overzicht van officiële websites van buitenlandse ambassades en consulaten in Brazilië. Deze bevinden zich in Brasilia, de hoofdstad van Brazilië. Grotere landen hebben vaak nog meerdere consulaten in andere grote steden in Brazilië, zoals Rio de Janeiro en São Paulo. Het Portugese woord voor ambassade is embaixada en het Portugese woord voor consulaat is consulado.

Op de websites vind je de contactgegevens, het adres en de openingstijden van de ambassade of het consulaat. Het kan nuttig zijn als je een visum wilt aanvragen of als je op reis bent in Brazilië. Ook kun je op de websites actuele informatie vinden over de ontwikkelingen in het land. Bij de buitenlandse ambassades en consulaten kun je verder terecht voor informatie over handels- en exportmogelijkheden. Hier vind je de gegevens van de Ambassade van Brazilië in Nederland.

Ambassades en consulaten in Brasilia (Embassies and consulates in Brasilia, Brazil)

Voor het laatst bijgewerkt op 2 mei 2018. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over buitenlandse ambassades en consulaten in Brazilië, dan kun je dat laten weten via het contactformulier.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam