Deel je meest bizarre reiservaring!

En win het boek ‘Lonely Planet mooiste treinreizen’

De wereld over reizen: voor velen is het een droom, maar in sommige situaties kan het ook nog wel eens uitlopen tot een heuse nachtmerrie... Op fora op internet wemelt het van de bizarre avonturen die reizigers meemaken. Van achtervolgd worden door honden, bedreigd worden door mensen met wapens of bijna in een ravijn vallen met een lokale bus.

Persoonlijk heb ik zulke heftige dingen gelukkig nog nooit meegemaakt, maar ik zal toch even mijn meest vieze reisverhaal met jullie delen. De situatie was dat ik een Airbnb had geboekt in Italië. Goede recensies, tijd afgesproken voor de sleuteloverdracht, prima. Totdat ik daar op afgesproken tijd aankwam en er niemand was. Vervolgens deelde de eigenaresse mee dat er een vriend kwam voor de sleutel, maar wel pas twee (!) uur later. Daar word je al niet erg vrolijk van, maar het ergste moest nog komen.

Eenmaal binnengelaten in het appartement lagen er in de woonkamer een stuk of tien plekken met kattenpoep en kots – wat het ook mocht zijn. Dat arme beestje was waarschijnlijk al een week helemaal alleen binnen en compleet van de rel. Gelukkig heeft Airbnb het geld teruggestort en heb ik er voor de rest alleen maar goede ervaringen mee, maar ik word nog steeds onpasselijk bij de gedachte hieraan..

Vertel jouw ervaring en win!

Wij zijn benieuwd of jij ook een bizarre reiservaring achter de rug hebt die je met ons wilt delen! Deel je meest vreemde, vieze of enge reiservaring onder het bericht op onze Facebook-pagina www.facebook.com/wereldreizigersclub, laat hieronder op deze pagina een reactie achter of mail je verhaal naar gina@wereldreis.net

Na een maand verzamelen we alle verhalen en schrijven we er een spannend artikel over 🙂 Maar de degene met de meest bizarre reiservaring maakt ook nog kans op het prachtige boek ‘Lonely Planet Mooiste treinreizen‘ ter waarde van € 25! Hierin staan de 60 meest bijzondere treinreizen ter wereld. Van de meest iconische treinreizen (zoals The Rocky Mountaineer in Canada) tot een heel kort maar bijzonder forensenritje in Hong Kong.

Bij deze win-actie geen ‘moeilijke meerkeuzevragen’ dus of ‘like-en-win’ – het enige wat je hoeft te doen in kort en bondig jouw reisavontuur te vertellen. Je kunt meedoen tot en met 15 oktober 2018. Daarna kun je op onze website lezen wat reizigers allemaal meemaken en kiezen we de winnaar die de nieuwe ‘Lonely Planet mooiste treinreizen’ krijgt thuisgestuurd. Je kunt overigens alleen meedoen als je woonachtig bent in Nederland of België.

Over Gina

Hi, ik ben Gina Veenis, 23 jaar en woon in het mooie Groningen. Ik ben een echte vakantielover; zonvakanties, wandelvakanties, wintersport, I want it all! Ik hou er ook van om nieuwe verborgen plekjes te ontdekken, of dat nou in mijn eigen stadje is of ergens anders ter wereld. Naast reizen behoren koken en eten ook tot mijn passies, dus waar ik ook kom; de lokale specialiteit moet altijd geproefd worden! Ik hoop nog veel mooie plekken te kunnen bezoeken en die met jullie te delen 🙂

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam