Win een Coleman Tasman 3 tent!

Prijsvraag Coleman Tasman 3 TentHerken je een van de volgende problemen: je gaat binnenkort met drie personen op kampeervakantie, maar je hebt geen geschikte tent? Of je gaat met z’n tweeën op vakantie, maar een twee-persoonstent voelt beklemmend en je wilt liever extra ruimte hebben? Of je hebt drie kinderen die niet kunnen uitvechten wie alleen in een compartiment moet slapen (van een vier-persoonstent)?

Doe dan mee met onze winactie en ga binnenkort op vakantie met de immens populaire drie-persoons Coleman tent! Deze tent biedt je namelijk niet alleen voldoende ruimte voor drie luchtbedden, het beschikt ook over een groot overdekte voorruimte (handig voor als het regenachtig weer is). Tevens is de tent relatief licht in gewicht (5,2 kilo) en is daarom gemakkelijk mee te nemen als je meerdere stops maakt tijdens je vakantie.

Verder is de buitentent van de Coleman Tasman 3 vervaardigd van brandwerend polyester met waterdichte eigenschappen (waterkolom 3000) en zijn de tentstokken gemaakt van glasvezel (sterk doch buigzaam). Wat maakt de Coleman Tasman 3 verder uniek: De tent heeft afsluitbare ventilatiegaten en is gemakkelijk op te zetten (binnen 10 minuten). Het grondzeil, de haringen en een draagtas (afmeting 61 bij 18 centimeter, ingepakt) zijn reeds meegeleverd. De afmeting van de slaapruimte bedraagt 210 bij 180/170 centimeter.

Doe daarom mee met de prijsvraag!

Ben je in het najaar nog van plan om te kamperen? Is je tent de afgelopen zomer niet goed doorgekomen, of gesneuveld tijdens een festival? Twijfel dan niet langer en doe mee met onze leuke winactie en kampeer binnenkort in een Coleman Tasman 3!

Wil je kans maken op een exemplaar van deze tent ter waarde van € 133,50? Je kunt helaas niet meer meedoen. De prijsvraag liep tot en met 30 september 2014.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam