Win een FlipBelt!

Veilig opbergen van je waardevolle spullen op reis

Prijsvraag: win een FlipBeltOp reis kun je niet meer zonder je smartphone. Hoe moet je anders je route vinden, tips opzoeken over je vakantiebestemming, je sociale media bijhouden en dat leuke restaurantje checken? De smartphone is echter ook gewild bij de dieven. Al jaren prijkt de smartphone bovenaan het lijstje van meest gestolen voorwerpen van vakantiegangers. Door de toename van wifi-hotspots op vakantie, gaat de smartphone ook steeds vaker mee naar het terras, metro of discotheek. Dat verhoogt de kans op beroving en diefstal.

Goed opbergen, is het devies van politie en verzekeraars. Handtassen, rugzakken of de broekzak zijn populaire plekken voor het dievengilde. Een goed alternatief is de FlipBelt, die je helemaal onder je kleding kunt dragen.

Alles past in de FlipBelt

Een heuptasje zit zelden prettig. Ook een rugzak is een warme stad niet fijn om een hele dag mee te lopen. Een FlipBelt, een moderne variant van de moneybelt, schuift of schuurt niet en blijft goed op zijn plek zitten. Je kan in de FlipBelt sleutels, cash, paspoort en uiteraard een smartphone kwijt. Je stopt de waardevolle spullen in één van de vier openingen, draait de FlipBelt en alles zit veilig tegen het lichaam. Mocht je helemaal geen tas meer mee willen nemen, met de speciale FlipBelt Water Bottle kan je ook makkelijk wat te drinken meenemen.

Winactie FlipBeltDe FlipBelt is verkrijgbaar in negen hippe kleuren. Omdat de band uit één stuk is gemaakt, is deze ook ijzersterk en hoef je je geen zorgen te maken om lastige sluitingen die kunnen schuren en irriteren. Omdat je de spullen goed over de FlipBelt kunt spreiden heb je ook geen last van lelijke bulten en vallen deze niet op, boven of onder jouw outfit. Ook grotere smartphones zoals de iPhone 6s Plus, Samsung S6 en S5 of LG G4 passen zonder problemen in de FlipBelt.

FlipBelt komt van oorsprong uit Amerika en is sinds kort in Nederland verkrijgbaar. De FlipBelt is geboren uit persoonlijke frustratie van de ontwerpers dat er nog geen goede oplossing was om je spullen veilig op te kunnen bergen tijdens het sporten. Inmiddels is de FlipBelt ook onmisbaar op vakantie en op festivals. Voor meer informatie kun je kijken op www.flipbelt.nl

Win een FlipBelt voor je volgende reis

Wil je je waardevolle spullen voor je volgende reis goed opbergen, doe dan mee met de winactie. Vul het formulier hieronder in en maak kans op een FlipBelt ter waarde van € 29,99! Je mag zelf je kleur kiezen en je kunt de gewenste maat doorgeven (XS, S, M, L of XL). Kijk voor de maten op www.flipbelt.nl/pages/information-size-chart

We vragen om je telefoonnummer en adresgegevens zodat we contact met je kunnen opnemen als de prijsvraag hebt gewonnen. We gebruiken deze gegevens nergens anders voor. Je moet wel woonachtig zijn in Nederland om mee te doen en per adres kun je maar één keer meedoen. De prijsvraag liep tot oktober 2016 en is helaas afgelopen.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam