Win een reis naar Berlijn!

CityBusExpressKen je het probleem? Het voorjaar kriebelt maar het is nog een lange zit tot de zomervakantie. Een weekendje naar Berlijn is een welkome opfrisser. Je bent even weg uit de dagelijkse sleur en je hebt alvast wat voorpret voordat de grote vakantie begint. En waar anders kun je dat doen dan in de bruisende hoofdstad van Duitsland! Met zijn tumultueuze 20e eeuwse geschiedenis is het een van de spannendste steden in Europa. Berlijn kent een paar van de beste kunstmusea ter wereld, maar ook de resten van De Muur en de littekens van de oorlog blijven boeien. ‘s Avonds en ‘s nachts kun je losgaan in de hipste clubs waar tegenwoordig nog maar weinig taboes zijn te vinden….

Win een reis naar Berlijn voor twee personen ter waarde van € 180!

Sinds dit jaar kun je comfortabel en snel naar Berlijn reizen met de CityBusExpress, een busdienst in de weekenden tussen Amsterdam en Berlijn. Je bent al in 9 uur in de Duitse hoofdstad en een steward of stewardess verwent je onderweg met een gratis drankje, een selectie van internationale tijdschriften en verfrissende handdoekjes. Doordat er minder stoelen in de bus staan staan, heb je meer beenruimte en uiteraard is er wifi onderweg. Ook is de prijs lager dan bij andere maatschappijen, zodat je extra zakcentje overhoudt voor shoppen op de Kurfürstendamm!

Win een reis naar Berlijn!Reis gratis naar Berlijn met CityBusExpress!

Wil je de CityBusExpress naar Berlijn een keer gratis proberen deze zomer, doe dan mee met de prijsvraag en je maakt kans op een busreis naar Berlijn voor twee personen ter waarde van € 180! Heb je de prijsvraag gewonnen, dan mag je zelf een weekend uitkiezen voor je heen- en terugreis naar Berlijn (wel uiterlijk in september 2015). Alleen de overnachting in Berlijn moet je zelf regelen.

Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer door te geven. De prijsvraag liep tot 15 april 2015 en is helaas afgelopen. Je moet wel woonachtig zijn in Nederland om mee te doen en per adres kun je maar één keer meedoen.

Let op: het echt heeft geen zin een mail te sturen vanaf verschillende fake mailadressen, we controleren het toch. Zoals degene die tientallen of misschien wel honderden keren instuurt met het adres ‘Schoonboomstraat 44-4’: deze inzendingen worden direct verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam