Win een reis naar Londen!

The Shard in LondenLonden bruist, het hele jaar door! In de Britse hoofdstad met zijn mix van grandeur, stijl, geschiedenis en cultuur is eindeloos veel te beleven. Van wereldvermaarde musea en koninklijke parken tot hippe design boetieks en het prikkelende nachtleven in de West End. De Big Ben en de Tower of London behoeven bijna geen toelichting, maar heb je al van de nieuwe attractie The Shard gehoord? Deze puntige wolkenkrabber is het hoogste gebouw van Europa en boven op het 800 meter hoge uitkijkplatform heb je een fabelachtig uitzicht op de dynamische metropool.

Win een reis naar Londen voor twee personen ter waarde van € 180!

Heb je altijd al eens graag naar de Britse hoofdstad gewild of wil je je komende zomer onderdompelen in wat nieuw en hot is in de stad, dan kun je gemakkelijk, veilig en comfortabel met iDBUS naar Londen reizen. iDBUS is in 2012 opgericht en biedt langeafstandsbusreizen aan vanuit Amsterdam naar Parijs, Brussel, Londen en Lille.

Win een reis naar Londen met iDBUSJe reist met 4-sterrenbussen met ruime en comfortabele stoelen, een verstelbare leestafel en voetsteun, airconditioning en individuele lampen. Alle bussen hebben gratis wifi en stopcontacten. Aan boord is een real-time informatiesysteem, zodat je precies de actuele locatie van de bus kunt zien. De prijzen zijn aantrekkelijk en de dienstregeling is efficiënt, met makkelijke opstapplaatsen op Amsterdam Sloterdijk en Rotterdam Centraal Station. Een stedentripje is hierdoor wel heel gemakkelijk geworden!

Reis gratis naar Londen met iDBUS

iDBUS rijdt vanuit Amsterdam twee keer per dag naar Londen. In 10 uur en drie kwartier ben je aan de overkant van Het Kanaal en je stapt uit op het Victoria Busstation, in hartje Londen vlakbij Buckingham Palace. Je kunt iDBUS komende zomer een keer gratis uitproberen als je meedoet met de prijsvraag.

Als je het goede antwoord geeft op de onderstaande vraag, maak je kans op een busreis naar Londen voor twee personen ter waarde van € 180! Heb je de prijsvraag gewonnen, dan mag je zelf een weekend uitkiezen voor je heen- en terugreis naar Londen (wel in 2015). Alleen de overnachting in Londen moet je zelf regelen.

We vragen om je telefoonnummer en adresgegevens zodat we contact met je kunnen opnemen als de prijsvraag hebt gewonnen. We gebruiken deze gegevens nergens anders voor. Je moet wel woonachtig zijn in Nederland om mee te doen en per adres kun je maar één keer meedoen. De prijsvraag liep tot en met 31 juli 2015 en is helaas afgelopen.

LET OP: het echt heeft geen zin  om talloze keren mee te doen met verschillende fake mailadressen, we controleren het toch. Zoals degene die tientallen of misschien wel honderden keren instuurt met het adres ‘Schoonboomstraat 44-4′: deze inzendingen worden direct verwijderd.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam