Win een reisgids Brazilië!

In 2014 gaan we naar Brazilië!

National Geographic Reisgids BraziliëHet jaar 2014 is hét moment om Brazilië te bezoeken. Niet alleen wordt er het WK Voetbal gehouden, maar er is ook veel te genieten qua natuur en cultuur. Op 17 februari verschijnt de nieuwe National Geographic Reisgids Brazilië, de perfecte gids om alles te weten komen over het land en de mooiste plekken te ontdekken.

Bezoek met deze Nederlandstalige gids een Braziliaanse voetbalwedstrijd, maak een nachtelijke fietstocht door São Paulo of bezoek de prachtige stranden van de Costa dol Poente.

Prijsverlaging National Geographic Reisgidsen

Kosmos Uitgevers heeft de publicatie van de nieuwe gids voor Brazilië aangegrepen om flink uit te pakken met een tijdelijke prijsverlaging. Van 17 februari tot en met 17 maart zijn álle reisgidsen van National Geographic verkrijgbaar voor slechts € 15 (normale prijs is € 24,95). De gidsen zijn verkrijgbaar voor 31 verschillende bestemmingen, van Berlijn en Kroatië tot Vietnam en Peru.

Winactie gratis reisgids

Jij kunt kans maken op een exemplaar van de National Geographic Reisgids Brazilië, die gedrukt is op luxe papier en vol staat met prachtige kleurenfoto’s. Wil jij de gids winnen ter waarde van € 24,95? Deze prijsvraag is helaas afgelopen op 31 maart 2014.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam