autohuur Canada

Vancouver & De Canadese Rockies

Met prijsvraag: win de gratis reisgids!

Prijsvraag Reisgids CanadaVancouver: een veelzijdige en multiculturele stad die mensen verwelkomt uit alle windstreken. In de stad zelf kun je genieten van de vele restaurants, het historische centrum en de moderne architectuur. Wat deze stad extra bijzonder maakt, is dat de lucht zo zuiver is en de natuur overal binnen handbereik is met de zee aan de ene kant en de bergen aan de andere kant.

Je kunt er vrijwel het hele jaar skiën, beren tegenkomen en, als je geluk hebt, kijken naar de adembenemende trektocht van walvissen. De vernieuwde Wat & Hoe Onderweg reisgids is speciaal geschreven voor mensen die er graag op uit trekken, voor actieve reizigers met een interesse in cultuur.

Insider tips

Het hoofdstuk Magazine laat je kennismaken met de bijzonderheden van de bestemming, aan de hand van de praktische tips kun je je vakantie of stedentrip plannen, per streek of wijk vind je een overzicht van de hoogtepunten en andere bijzondere bezienswaardigheden, en met de routes (wandelen, fietsen of met de auto) kun je meteen op pad. Compleet met adresjes om te logeren of te eten, insider tips voor verrassende activiteiten én duidelijke plattegronden en overzichtskaarten.

Win een gratis reisgids

In oktober 2013 verscheen de nieuwste Wat & Hoe-reisgids voor Vancouver & De Canadese Rockies. Een op luxe papier gedrukte gids vol met kleurenfoto’s. Wil je kans maken op deze reisgids ter waarde van € 16,95? Deze winactie is helaas afgelopen op 31 december 2013.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam