Win National Geographic Wereldplekken!

Sommige plekken in de wereld moet je gewoon een keer gezien hebben in je leven. Van de Zwitserse Alpen tot de drassige Pantanal in Zuid-Amerika: het zijn natuurwonderen die een onuitwisbare indruk op je achterlaten. National Geographic heeft de mooiste en meest afgelegen plaatsen op aarde bijeengebracht in een prachtig koffietafelboek.

National Geographic Wereldplekken toont de 50 meest ongerepte, verlaten, ruige en schilderachtige plaatsen die er te vinden zijn. Van afgelegen valleien en indrukwekkende woestijnen tot adembenemende bergketens. Het boek bevat veel praktische reisinformatie en beschrijvingen, en die worden natuurlijk vergezeld door de oogverblindende fotografie die we van National Geographic gewend zijn.

Bezoek bijvoorbeeld de Pantanal in Brazilië, het grootste tropische wetland op aarde en dé locatie om de schuwe jaguar te spotten. Of vergaap je aan de bloemenzee in Namakwaland in Zuid-Afrika. Liever wat dichter bij huis? Dan biedt de ongerepte natuur van de Albanese Alpen uitkomst, mits je het aandurft om een plaats met de onheilspellende bijnaam ‘vervloekte bergen’ aan te doen.

Van het Nahanni National Park in Canada tot de Skeleton Coast in Namibië: dit boek van National Geographic is een toegangspas tot ’s werelds meest woeste en zeldzame bestemmingen en een ideaal middel om alvast in de stemming te komen voor je wereldreis.

National Geographic Wereldplekken is verschenen bij Uitgeverij Kosmos. Het boek is sinds 29 augustus 2017 te koop in boekwinkels en webshops voor € 29,99.

Doe mee met de prijsvraag en win je eigen exemplaar!

De Wereldreizigersclub heeft alvast een exemplaar gereserveerd van dit fantastische boek om weg te geven tijdens een winactie. Wil jij kans maken op een gratis exemplaar van National Geographic Wereldplekken?

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is onze Facebook-pagina www.facebook.com/wereldreizigersclub te liken. Na afloop van de winactie wordt het boek verloot onder alle reizigers die onze Facebook-pagina hebben geliked. Volg je ons al op Facebook? Dan hoef je niets te doen en ding je automatisch mee naar de prijs.

Deze winactie duurt van 1 september tot en met 15 oktober 2017. Na afloop maken we op onze website en uiteraard via Facebook de winnaar bekend.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam