Win een AirTag of SmartTag tracker!

Heb jij weleens bij een lege bagageband gestaan terwijl jouw koffer nog zoek is? Met alle drukte op de vliegvelden deze dagen wil nog wel eens een bagagestuk verloren gaan. Het kan dan ook erg frustrerend zijn wanneer jij net op een zonnige vakantiebestemming bent aangekomen, maar je geen idee hebt waar jouw koffer, inclusief zwemkleding, zich bevindt.

Met de AirTag (voor Apple) en de SmartTag (voor Android) weet jij altijd waar jouw bagage is. Maar ook voor het terugvinden van andere waardevolle spullen is de Tag een ideale uitvinding.

Eenvoudig in gebruik

De Tag is heel eenvoudig te gebruiken. Zo kun je de Tag aan je sleutelbos vastmaken of gewoon los in je rugtas of koffer stoppen. Via een app op jouw Apple of Android telefoon zie je vervolgens waar jouw Tag zich bevindt.

Heb jij geen idee meer waar je je portemonnee thuis hebt neergelegd? Speel dan via de app een geluid af op de ingebouwde speaker op jouw Tag. Zo hoor jij direct waar je naartoe moet lopen om jouw portemonnee te vinden.

Verder hoef je je geen zorgen te maken om jouw privacy; alleen jij kunt zien waar jouw Tag zich bevindt. Wel kun je er zelf voor kiezen om de locatie van jouw Tag te delen met bijvoorbeeld familie en vrienden.

Doe mee met de winactie!

Wil jij graag een AirTag of SmartTag winnen om altijd gemakkelijk jouw koffer te kunnen vinden? Doe dan nu mee met onze winactie! Wij geven 2 x een AirTag en 2 x een SmartTag weg ter waarde van € 35,-.

Hoe maak je kans op een van deze prijzen? Ga naar onze Facebookpagina en like de Wereldreizigersclub. Like vervolgens het bijbehorende bericht en maak direct kans om te winnen. Ook via Instagram kun je meedoen door ons te volgen en het bericht te liken. Deze winactie loopt tot en met 2 oktober 2022. Daarna zullen wij via onze website en social media-kanalen de winnaars bekend maken.

Voor het laatst bijgewerkt op 5 september 2022. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over het winnen van een AirTag of SmartTag, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto’s © Shutterstock.com; Bol.com.

ReizenReizen