Rondreizen Zuid-Afrika

Buitenlandse ambassades en consulaten in Zuid-Afrika

Hieronder vind je een overzicht van officiële websites van buitenlandse ambassades en consulaten in Zuid-Afrika. Deze bevinden zich in Pretoria, de hoofdstad van Zuid-Afrika. Grotere landen hebben vaak nog meerdere consulaten in andere grote steden in Zuid-Afrika, zoals Kaapstad, Johannesburg en Durban.

Op de websites vind je de contactgegevens, het adres en de openingstijden van de ambassade of het consulaat. Het kan nuttig zijn als je een visum wilt aanvragen voor een ander land terwijl op reis bent in Zuid-Afrika. Ook kun je op de websites actuele informatie vinden over de ontwikkelingen in het land. Bij de buitenlandse ambassades en consulaten kun je verder terecht voor informatie over handels- en exportmogelijkheden. Hier vind je de gegevens van de Ambassade van Zuid-Afrika in Nederland.

Ambassades in Pretoria

Voor het laatst bijgewerkt op 26 september 2018. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over buitenlandse ambassades en consulaten in Zuid-Afrika, kun je dat laten weten via het contactformulier.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam