Op wintersport met een handige Eastpak rugzak

Wintersport is een populair uitje onder de Nederlanders in de winterperiode. In 2016 gingen volgens het CBS bijna een miljoen van onze landgenoten op wintersport naar landen als Oostenrijk en Zwitserland. Natuurlijk nemen zij op een reis een tas mee, waarbij de keuze regelmatig uitgaat naar een Eastpak rugzak. Zulke rugzakken zijn sterk en stevig, waardoor ze perfect zijn voor de wintersport. De tassen zijn te krijgen in allerlei kleuren en printjes, maar een Eastpak rugzak zwart kun je natuurlijk ook gewoon aanschaffen.

Eastpak Top Floid Ash Blend

De Eastpak Top Floid Ash Blend is een grote en populaire rugzak geproduceerd door het Amerikaanse merk. Het ontwerp van deze tas is geblokt met grijze en zwarte vlakken. De Top Floid Ash Blend heeft een inhoud van 21 liter, waardoor je dus veel spullen kunt meenemen. Er zit bovendien een laptopvak in waar een laptop van 15 inch in past. De schouderbanden van deze rugzak kunnen versteld worden in lengte en zijn ook nog eens gewatteerd, waardoor het comfortabel is om de tas te dragen. De Top Floid Ash Blend heeft een hoofdvak, maar ook nog eens twee voorvakken en een ritsvak aan de achterzijde.

Eastpak Bust Mc Top Grey

Een andere ruime rugzak van Eastpak is de Bust Mc Top Grey. Deze grote tas heeft een inhoud van 20 liter. Ook de schouderbanden van deze tas zijn gewatteerd en verstelbaar, maar er is bovendien een borstriem wat het extra comfortabel maakt. Er zit tevens een speciaal vak in voor een laptop van 15 inch, wat de meest voorkomende grootte is van een schootcomputer. Het hoofdvak van deze rugzak wordt afgesloten door middel van een trekkoord en een gespsluiting. Bovenop zit een ritsvak, net zoals aan de zijkant van de rugzak. De Bust Mc Top Grey is tevens voorzien van een vak voor een waterfles.

Eastpak Padded Pak’r Grey Fur

Als je de blits wilt maken op wintersport dan is de Eastpak Padded Pak’r Grey Fur de perfecte rugzak voor jou. Het is een rugzak die helemaal ontworpen is met nep-vacht in een grijze kleur. Heerlijk om te dragen, maar ook lekker om te aaien. Bovendien kun je jouw 14 inch laptop meenemen in deze opvallende rugzak. Ook de schouderbanden van de Padded Pak’r Grey Fur zijn gewatteerd en verstelbaar. Wil je dat een tas toch minder opvallend is, dan zijn er genoeg soortgelijke rugzakken van Eastpak verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en prints.

Voor het laatst bijgewerkt op 4 september 2019. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over een wintersport met een Eastpak rugzak, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © depositphotos.com/furtaev.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam