Betaalbare meivakantie plannen met de kinderen

De meivakantie: het perfecte moment voor wat quality time met de kids! Lekker met het gezin op pad en genieten van de eerste zonnestralen… Dit jaar valt de meivakantie van 28 april tot en met 6 mei 2018. Hebben jullie al enig idee hoe jullie de vakantie gaan vullen? Boeken jullie een heerlijke zonnige meivakantie of zoeken jullie het toch iets dichter bij huis? Lees snel verder voor wat tips en inspiratie!

Warme bestemmingen in mei

Willen jullie in de meivakantie graag met de kinderen op vakantie maar weten jullie nog niet waarheen? Er zijn genoeg bestemmingen “om de hoek” waar het al lekker warm is en je dus niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor vliegtickets… Hieronder een kort overzicht van de gemiddelde temperaturen in mei op verschillende bestemmingen.

– De Canarische Eilanden → 25 – 30 graden
– Griekenland → 20 – 25 graden
– Turkije → 20 – 25 graden
– Cyprus → 25 – 30 graden
– Malta → 20 – 25 graden
– Marokko → 20 – 25 graden
– Portugal → 20 – 25 graden
– Zuid-Spanje → 20 – 25 graden
– De Balearen → 20 – 25 graden
– Italie → 20 – 25 graden
– Egypte → 30 – 35 graden
– Kaapverdische Eilanden → 25 – 30 graden

En? Gaan jullie op zoek naar een heerlijke zonvakantie?

Voor de thuisblijvers

Blijven jullie toch liever thuis? In eigen land zijn in de meivakantie gelukkig ook genoeg dingen te doen met het hele gezin! Speciaal voor de meivakantie hebben we hieronder een aantal originele uitjes met de kinderen verzameld!

– Expeditie Robinson 2.0: Ga survivallen met het hele gezin! Werken jullie samen of strijden jullie tegen elkaar?
– Jumpen met het hele gezin: Breng een bezoekje aan een indoor trampolinepark. Spring over zo veel mogelijk trampolines, de moeilijkste obstakels en maak een driedubbele salto!
– GlowGolf: Ga eens glow in the dark midgetgolfen met het hele gezin. Op verschillende locaties in Nederland vinden jullie onwijs gave glow in the dark midgetgolfbanen.
– Escaperoom: Werken jullie goed samen en ontsnappen jullie op tijd uit de escaperoom? Door heel Nederland vinden jullie diverse escaperooms.
– Bezoek een leuk museum: Er zijn genoeg musea in ons kleine landje die ook leuk zijn voor kinderen. Neem bijvoorbeeld het Maritiem Museum in Rotterdam, het Museon in Den Haag, NEMO in Amsterdam of Naturalis in Leiden.

Nog meer inspiratie nodig? Hier vind je een overzicht van de leukste attracties in Nederland

Tot slot alvast een tip voor de komende (school)vakanties: op Vroegboekkorting Wijzer vind je per (school)vakantieperiode de beste vroegboekkortingen, dus ook voor de meivakantie. Zo boek je dus slim en extra voordelig een heerlijke meivakantie!

Voor het laatst bijgewerkt op 12 maart 2018. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over een betaalbare meivakantie plannen met de kinderen, kun je dat laten weten via het contactformulier.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam