Maak eens een andere wereldreis: een wereldcruise

Als wereldreiziger kun je diverse soorten reizen maken. Je kunt kiezen voor een rondreis of een vakantie als backpacker, maar ook wat dacht je van een wereldreis in de vorm van een wereldcruise?

Een wereldcruise is een geschikte vakantie voor iedereen die er minimaal 2 tot 4 maanden uit wil zijn en daarnaast wil genieten van de mooiste plekjes in de wereld. En misschien is een wereldcruise wel één van jouw diepste dromen, of ben je net afgestudeerd en wil je graag iets van de wereld zien. Dan is een wereldcruise zeker een interessante optie.

Bijzondere bestemmingen voor een wereldcruise

Je kunt een wereldcruise maken naar verschillende bestemmingen. Hier kun je een aantal topbestemmingen vinden:

  • Wat dacht je van een wereldcruise naar Afrika, Indische Oceaan & Midden-Oosten? Je stapt op in Rotterdam en eindigt ook weer in deze havenstad. Tijdens je cruise kun je kennis maken met landen zoals Namibië, Marokko, Ghana, Spanje, Portugal en de Canarische Eilanden. Tijdens een wereldcruise kan je in één keer een hoop wereld steden van je lijstje afstrepen, zoals Dubai, Miami, Rome en São Paulo.
  • Een andere mogelijkheid is een wereldcruise naar landen zoals Australië, Brazilië en Kaapstad.
  • Je kunt eveneens een uitgebreide wereldcruise maken naar landen zoals Dubai, Singapore en Australië.

Tips om je goed voor te bereiden op een wereldcruise

Naast een ruim aanbod van cruises waar je uit kunt kiezen, is het ook belangrijk om goed voorbereid op vakantie te gaan met een wereldcruise. Elke aanbieder hanteert verschillende voorwaarden, lees deze daarom goed door voordat je een wereldcruise gaat boeken. Verder zijn er een aantal algemene tips die goed van pas kunnen komen tijdens een wereldcruise:

  • Zorg dat je altijd een geldig paspoort bij je hebt en laat het verlengen mocht dat nodig zijn.
  • Draag zorg voor een goede reis- en annuleringsverzekering. In de periode dat je van huis bent, kan jou of je familie altijd iets overkomen. Dan is het fijn wanneer je weer zo snel mogelijk naar huis wordt gebracht.
  • Maak vooraf een begroting, zo kom je niet voor onverwachte financiële verrassingen te staan.

Ontdek de wereld met een wereldcruise

Maak je dromen waar en ga op zoek naar een geschikte wereldcruise. Er zijn diverse organisaties waar je een wereldcruise kunt boeken. Wanneer je nog geen partner hebt en het is een wens om nog iets van de wereld te zien voordat je je gaat settelen, dan is nu je kans. Natuurlijk kun je ook samen met je partner een wereldcruise maken wanneer het geld, de tijd en de ruimte daarvoor zijn. Het is hoe dan ook een onvergetelijke ervaring!

Voor het laatst bijgewerkt op 12 mei 2017. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over maak eens een andere wereldreis: een wereldcruise, dan kun je dat laten weten via het contactformulier.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam