Daarom neem je een Cowboysbag handtas mee op reis

Je kent het wel als je op reis gaat. Flink wat koffers mee, sporttas gevuld en dan nog die laatste spullen die je graag bij de hand wilt houden in de auto, trein of het vliegtuig; de handbagage. Hoe lekker is het als je daar een flinke voor handtas voor hebt.

Eerst even over het reizen op zich. Nederlanders blijken het reisvirus flink te pakken te hebben, want onlangs bleek uit cijfers van het NBTC-NIPO dat Nederlanders niet eerder zo massaal op vakantie gingen naar het buitenland.

In totaal ging het in 2017 om maar liefst 36,7 miljoen Nederlanders die een vakantie boekten. Dat is 3 procent meer dan het jaar ervoor. Zo’n 82 procent van de bevolking ging in dat jaar minstens één keer op vakantie. Volgens een Volkskrant-artikel dat de cijfers uiteenzette, waren dat er 250.000 vakantiegangers meer dan een jaar eerder.

Nederlanders reizen graag

Mogelijk ligt het aan de groeiende economie en het vertrouwen van de consument daarin. Laten we concluderen dat Nederlanders in ieder geval graag reizen en daar ook wat voor over hebben.

Een goede voorbereiding op een vakantie is het halve werk en als we dan toch goed bezig zijn, laten we dan ook niet te veel en zeker niet te weinig bagage meenemen in de juiste tassen. Om terug te komen op de handbagage: met een goede handtas heb je al je essentials bij de hand. Superhandig. Denk alleen al aan je smartphone en oplader, sleutels, paspoort, flesje water, snoepjes, broodjes, zonnebril, vliegtickets, portemonnee, toiletartikelen, make-up en ga zo maar door.

En voor wie kinderen heeft: meestal is je handtas gevuld met allerhande zaken die de jongste kinderen mee willen, zoals leesboekjes, speelgoedautootjes, tablets en favoriete knuffels. Je ontkomt er gewoon niet aan en een lekkere tas, die ook nog eens goed draagt, is dan een ware must have.

Cowboysbag heeft daar echt geweldige tassen voor. Heerlijk als al je spullen, en die van anderen, in je favoriete handtas passen. Zelfs een warme plaid kun je er in kwijt, zeker als je kiest voor een lichtgewicht reisdeken. Eigenlijk onmisbaar voor wie een korte of langere reis maakt. En helemaal geschikt voor in de handbagage.

Tas mee en op pad!

Cowboysbag biedt niet alleen tassen waar lekker wat in kan, maar die je ook nog flatteren. Dat is tijdens een lange vermoeiende reis een welkome bijkomstigheid. En tijdens een weekendtrip al helemaal, want je bent snel op je bestemming en wilt direct de stad in. Geen tijd te verliezen. Tas mee en op pad!

Met een Cowboysbag handtas mis je nooit je reisdoel. Ze zijn oersterk en ook nog eens van prachtig materiaal gemaakt (leer). De ontwerpen zijn stuk voor stuk functioneel en stijlvol te noemen. Daarmee reis je met gemak en heb je al je essentiële spullen bij de hand.

Comfortabel te dragen

De handtassen zijn er in zowel lichte als donkere tinten en met soepele handvatten of hengsels waardoor je de tas makkelijk over de schouder kunt dragen. Dat wandelt wel zo fijn door dat mooie stadspark of het drukke gezellige centrum. Functioneel en comfortabel dus!

Voor het laatst bijgewerkt op 15 juli 2019. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over een Cowboysbag handtas mee op reis, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © depositphotos.com/tish 1.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam