Met een cruise de wereld rond

Als een ware ontdekkingsreiziger de wereld rond en toch volop genieten van alle luxe? Dan is een cruisevakantie écht iets voor jou! Ga met Kras op reis over de wereldzeeën naar absolute droombestemmingen als Canada, Mexico en Abu Dhabi. Of ontdek Europa met een riviercruise over de Donau en een prachtige tocht over de Middellandse Zee. Keuze genoeg, er zit altijd een mooie cruisereis voor je bij!

Oeh lala, la Méditerranée!

Of je nu kiest voor een korte stedentrip of een uitgebreide reis rond de wereld, een cruise is altijd een goed idee. Ga bijvoorbeeld op een minicruise naar Londen en laat je met het schip naar Engeland brengen. Na een heerlijk diner en een goede nachtrust aan boord, kom je ‘s ochtends vroeg al aan in dé shopstad Londen.

Wil je juist het zonnige zuiden van Europa ontdekken? Dat kan met een cruise over de Middellandse Zee met bezoekjes aan steden vol historische bezienswaardigheden. Bewonder de pracht en praal van het Vaticaan, vergaap je aan de Sagrada Familia in Barcelona en ontdek de smalle straatjes en witte huizen van de Griekse eilanden.

De mooiste natuur ontdek je vanaf het water

Natuurliefhebbers zullen misschien niet meteen aan een cruise denken, maar ook voor hen zijn er volop mogelijkheden. Juist vanaf het water ontdek je de mooiste flora en fauna! Van vogels die boven het water zweven, dolfijnen die langs het schip zwemmen en de ijsschotsen aan de horizon. Of kies juist voor een riviercruise over de Donau. Langs de brede rivier schitteren Europese cruisebestemmingen als Wenen, Boedapest en Bratislava.

En wat dacht je van een cruise langs de Noorse fjorden? De indrukwekkende bergen lijken de wolken te raken: je voelt je tussen dit natuurgeweld even heel erg klein… Ook een reis naar Canada krijgt met een cruise van Kras een bijzonder tintje. Een fraaier uitzicht op de intens blauwe gletsjers is namelijk niet voor te stellen. En natuurlijk is er ook ruim gelegenheid om het vasteland van Canada te ontdekken.

Op een luxe boot de wereld rond

Ben je een echte wereldreiziger en wil je het liefst zoveel mogelijk zien tijdens je vakantie? Ga dan met Kras op een wereldcruise! Vaar van Amsterdam naar Nieuw-Zeeland en Australië of cruise langs alle continenten: voor de ware globetrotter zijn er allerlei cruisereizen mogelijk! Er is aan boord volop tijd om alle opgedane indrukken te verwerken.

Tijdens de zeedagen kom je helemaal tot rust. Aan boord van het luxueuze cruiseschip geniet je van een heerlijke massage, een frisse duik in het zwembad en van de uitstekende maaltijden. En op het zonneterras geniet je van de zonsondergangen! Een wereldreis was nog nooit zo relaxt…

Voor het laatst bijgewerkt op 25 augustus 2017. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over met een cruise de wereld rond, kun je dat laten weten via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam