Wat te doen op Curaçao? Hier enkele reistips!

Curaçao ReistipsCuraçao is een land waar we graag naartoe op vakantie gaan. Het is er warm, het eten is er heerlijk en de mensen zijn vriendelijk. De ideale plek om even lekker bij te komen. Op dit kleine eiland is er voor de actieve vakantiegangers ook genoeg te doen! Neem eens een kijkje bij de struisvogelboerderij of leer alles over de Aloë Vera plant!

De struisvogelboerderij

Ooit op een struisvogel reden? Tijdens een vakantie in Curaçao kun je een ritje maken op de rug van deze loopvogel. Bij de Ostrich Farm kun je struisvogels, voeren, berijden en leer je alles over deze vogel.

De Aloë Vera plantage

In de vrije natuur zie je deze plant al veel op Curaçao, maar er is een plek waar ze gecontroleerd groeien. Op de Aloë Vera plantage vind je duizenden van deze planten. Je kunt hier rondleidingen krijgen, waarbij je alles te weten komt over deze bijzondere plant. De rondleidingen zijn informeel en dat maakt elke excursie weer anders. Het is een grote toeristen attractie op het eiland, dus je kunt uiteraard souvenirs kopen in hun shop.

Een lekker Curaçao likeurtje

Blue Curaçao, de meeste cocktail liefhebbers hebben het wel eens gedronken. Dit drankje komt echt van dit eiland af. Wil je alles weten over de geschiedenis van dit drankje en een aantal bijzondere likeuren proeven, dan is de Curaçao Likeur fabriek een plek waar je geweest moet zijn.

Even lekker de natuur in

Als je op een mooi eiland zit, dan wil je naast de cultuur, ook de natuur ontdekken. Dat kun je het beste doen in het Christoffel Park. Dit is het grootste nationale park van het eiland. Er zijn al acht wandelroutes voor je uitgestippeld die je op je eigen tempo kunt volgen. Dus rugzak met drinken en lekkers mee en hup de natuur in!

Nog meer reistips
Filter by
Post Page
Reisnieuws Azië Thailand Noord-Amerika Canada Europa Duitsland
Sort by