Dagboek van een wereldreis

Vrijdag 26 januari (dag 83)

Dit was een van de ellendigste dagen van mijn reis. Ik zat vanochtend rustig te ontbijten op de veranda voor mijn hotel, toen ik in de verte op het strand Christa en Sigrid zag lopen! Gedurende een aantal minuten werd ik bevangen door een schok van onwerkelijkheid. Ze liepen te ver weg om ze te groeten, dus ik wilde snel m’n ontbijt afrekenen om ze achterna te gaan. Maar ik kon ze niet meer vinden.

Ik zag ze naar een doodlopend strandje lopen, dat werd afgescheiden door een grote, steile rotswand. Daar liep ik heen, maar ik heb ze niet kunnen ontdekken. Ik heb uren bij een strandtent gezeten vlakbij de plek waar zij naar dat strandje liepen, wetende dat ze ooit weer op dezelfde plek terug moesten komen. Ze zijn dus ook in Kovalam, maar niet op de plaatsen waar ik ze zocht. Spoorloos verdwenen. Mijn hoop werd werkelijkheid, maar mijn verwachting kwam niet uit. KLOTE DUS!

Bovendien wordt mijn gezondheid geteisterd door een ontsteking aan mijn rechteroor, waarschijnlijk opgelopen toen ik al wat te enthousiast onder in de golven dook. KUT DUS!

► Verder lezen naar zaterdag 27 januari.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam