KLM vliegt rechtstreeks naar Colombia

Uitzicht op Bogotá, Colombia
Uitzicht op Bogotá, Colombia
Foto © depositphotos.com/tifonimages

Amsterdam, 3 augustus 2014 – KLM neemt Colombia op in de dienstregeling. Vanaf 31 maart 2015 vliegt de luchtvaartmaatschappij drie keer per week van Amsterdam naar Bogotá, de hoofdstad van het Zuid-Amerikaanse land. De vlucht maakt ook een stop in de havenstad Cali, de op twee na grootste stad van het land.

Nu is het nog niet mogelijk om rechtstreeks van Schiphol naar Colombia te vliegen. Met de flinke economische groei in het land mikt KLM deels op zakenreizigers, maar óók op vakantiegangers. Het land is ondanks drugskartels en FARC-rebellen een prima plek om vakantie te vieren, zegt de luchtvaartmaatschappij.

,,Colombia is met zijn karakteristieke dorpjes en prachtige natuurschoon een aantrekkelijke vakantiebestemming. Bogotá is de bestuurlijke en zakelijke hoofdstad van het land. Cali ligt vlak bij de ‘koffiedriehoek’ van Colombia, een gebied met een adembenemend landschap dat bekend staat om de vele pittoreske koffieplantages.”

Deze vluchten maken deel uit van de nieuwe zomerdienstregeling van KLM en vinden plaats op dinsdag, donderdag en zaterdag. Het vertrek vanuit Amsterdam is om 12.30 uur, om vervolgens 16.25 uur (lokale tijd) in Bogotá aan te komen. Het vliegtuig landt daarna om 18.55 uur in Cali.

KLM vloog eerder naar Colombia tussen 1992 en 1995. Met de dienst naar Bogotá en Cali wordt het aantal Latijns-Amerikaanse bestemmingen van KLM uitgebreid naar elf.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!