Reisorganisaties in Nederland

Reisorganisaties in Nederland komen goed van pas om je reis te laten uitstippelen. Zij nemen heel wat werk uit handen bij het regelen van accommodatie, het vervoer of het huren van een auto. De meeste reisorganisaties hebben specialisten voor een bepaald land, die bekend zijn met de lokale cultuur en je meenemen langs de beste bezienswaardigheden en de leukste hotspots. Vooral bij tijdgebrek is handig om je reis te boeken bij een van de reisorganisaties in Nederland, zodat je niet zelf urenlang het internet hoeft af te struinen voor de perfecte reis.

Als je low budget wilt reizen, ben je wel soms duurder uit. Ook menen sommigen dat je minder snel in aanraking komt met de lokale bevolking dan als je individueel reist. De ander vindt dat het juist makkelijker gaat omdat je meereist met iemand die het land kent. In Nederland zijn er echter minstens evenveel reisorganisaties als meningen. Bovendien spelen steeds meer reisorganisaties in op de groeiende vraag naar ‘reizen op maat’. Je reist dan zelf, maar alles wordt wel voor je geregeld.

Hieronder vind je een handig overzicht van honderden reisorganisaties in Nederland en hun specialisatie, inclusief het adres en de contactgegevens. Op hun websites lees je meer over de rondreizen, vakanties, actieve reizen en pakketreizen die ze aanbieden.

Check ook regelmatig de aanbiedingen en last minutes van Nederlandse reisorganisaties op hun websites. Als je flexibel bent met de reisdata, kun je zo voordelig op vakantie. Als je op zoek bent naar een reisorganisatie voor een specifiek land, kun je kijken onder onze landeninformatie. Ook per land hebben we een overzicht van reisorganisaties die reizen aanbieden naar deze specifieke bestemming.

Overzicht reisorganisaties in Nederland

AsiaDirect
Productieweg 2
3481 MH Harmelen
Tel. 085-0062044
E-mail: info@asiadirect.nl
Bekijk hier alle reizen van AsiaDirect

AsiaDirect is gespecialiseerd in individuele rondreizen en bouwstenen in Zuidoost-Azië. Als lokale reisorganisatie kent AsiaDirect de regio als geen ander, waardoor je de mooiste plekken kunt ontdekken tegen een scherpe prijs.

AfrikaPLUS
Noord Midslandweg 63
8891 JG Midsland
Tel. 0562-449797
E-mail: info@aeroglobe.nl
Bekijk hier alle reizen van AfrikaPLUS

AfrikaPLUS is al vele jaren een toonaangevende specialist op het gebied van rondreizen, camperreizen, autoreizen en fly drives in Afrika. Tijdens de rondreizen krijg je de kans om de hoogtepunten van Afrika te ontdekken.

AmerikaPLUS
Noord Midslandweg 63
8891 JG Midsland
Tel. 0562-449797
E-mail: info@aeroglobe.nl
Bekijk hier alle reizen van AmerikaPLUS

AmerikaPLUS is al vele jaren een toonaangevende specialist op het gebied van rondreizen, groepsreizen en autoreizen in de Verenigde Staten van Amerika. Tijdens de rondreizen krijg je de kans om de hoogtepunten van Amerika te ontdekken.

Amorgos
Marina Muiderzand
Marinaweg 10
1361 AC Almere
Tel. 036-5218210
E-mail: zeilen@amorgos.nl
Bekijk hier alle zeilvakanties van Amorgos

Amorgos is als reisorganisatie gespecialiseerd in zeilvakanties, zeilcursussen, flottielje zeilen en verhuur van zeiljachten in het Caribisch Gebied, Denemarken, Griekenland, Italië, Kroatië en Turkije.

CanadaPLUS
Noord Midslandweg 63
8891 JG Midsland
Tel. 0562-449797
E-mail: info@aeroglobe.nl
Bekijk hier alle reizen van CanadaPLUS

CanadaPLUS is al vele jaren een toonaangevende specialist op het gebied van rondreizen, groepsreizen en autoreizen in Canada. Tijdens de rondreizen krijg je de kans om de hoogtepunten van Canada te ontdekken.

Corendon
Postbus 349
1170 AH Badhoevedorp
Tel. 023-7510606
E-mail: clientenservice@corendon.nl
Bekijk hier alle vakanties van Corendon

Corendon organiseert vakanties naar zonnige bestemmingen tegen scherpe prijzen, met een eigen luchtvaartmaatschappij. Voor elke doelgroep biedt deze reisorganisatie een passende vakantie, of je nu op zoek bent naar een gezinsvriendelijk hotel, een all inclusive resort, adult only accommodatie of een comfortabel appartement.

De Jong Intra Vakanties
Havenkade 1
2984 AA Ridderkerk
Tel. 0180-457803
E-mail: info@dejongintra.nl
Bekijk hier alle reizen van De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra is al sinds 1972 gespecialiseerd in het samenstellen van vakanties. Het aanbod bestaat onder meer uit busreizen, autovakanties, verre reizen, wintersport, fietsvakanties, stedentrips, rondreizen, zonvakanties en riviercruises.

Djoser
Breestraat 125
2311 CM Leiden
Tel. 071-5126400
E-mail: info@djoser.nl
Bekijk hier alle reizen van Djoser

Djoser organiseert actieve groepsrondreizen over de hele wereld. Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis met goed geregeld vervoer en verblijf.

GOGO Jongerenreizen
Bahialaan 2
3065 WC Rotterdam
Tel. 0900-0291
E-mail: info@gogo.nl
Bekijk hier alle jongerenreizen van GOGO

GOGO is gespecialiseerd in jongerenreizen en eindexamenreizen voor jongeren van 16 tot 26 jaar. De reisorganisaties biedt vakanties aan naar zonnige bestemmingen in Europa, waarbij de reisleiding leuke feesten en activiteiten organiseert.

House of Britain
Edisonweg 53a
4382 NV Vlissingen
Tel. 0118-440444
E-mail: info@houseofbritain.nl
Bekijk hier alle reizen van House of Britain

House of Britain is dé reisorganisatie voor reizen naar Engeland, Schotland, Wales en Ierland. Bij House of Britain kun je de hele reis online boeken, van complete autovakanties en een stedentrip Londen tot het verblijf in vakantieparken en de overtocht met een ferry.

Koning Aap Reizen
Entrada 223
1096 EG Amsterdam
Tel. 020-7887700
E-mail: individueel@koningaap.nl
Bekijk hier alle reizen van Koning Aap

Bij Koning Aap Reizen kun je terecht voor groepsreizen en individuele reizen naar werkelijk alle uithoeken van de planeet. Koning Aap organiseert reizen die een eerste introductie zijn van een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen.

OAD
Vonderweg 44
7468 DC Enter
Tel. 0547-201660
E-mail: info@oad.nl
Bekijk hier alle reizen van OAD

OAD organiseert busreizen en rondreizen naar veel Europese landen, maar ook naar verre bestemmingen. Je kunt er terecht voor wandelreizen en fietsvakanties en OAD is een specialist in riviercruises en trips naar Disneyland Parijs.

Riksja Travel
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
Tel. 071-5790101
E-mail: info@riksjatravel.nl
Bekijk hier alle reizen van Riksja Travel

Riksja Travel is een reisorganisatie vóór reizigers dóór reizigers. Je stelt zelf je reis samen aan de hand van bouwstenen. Je knusse slaapplekken, bijzondere activiteiten en vervoer zijn dus al geregeld. Je reist zelfstandig en avontuurlijk, maar met een ingebouwd vangnet.

Sawadee
Sarphatistraat 650
1018 AV Amsterdam
Tel. 020-4202220
E-mail: info@sawadee.nl
Bekijk hier alle reizen van Sawadee

Sawadee is al sinds 1983 gespecialiseerd in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het programma van deze reisorganisatie bestaat uit meer dan 150 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië, Noord- en Latijns-Amerika en de Arctische gebieden.

Shoestring
Entrada 223
1114 AA Amsterdam
Tel. 020-6850203
E-mail: info@shoestring.nl
Bekijk hier alle reizen van Shoestring

Shoestring biedt verre groepsrondreizen aan op basis van het vrijheid-blijheid principe. Reizigers krijgen zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen en natuurlijk zorgt Shoestring ervoor dat de reis gladjes verloopt.

SNP Natuurreizen
Molukkenstraat 7
6524 NA Nijmegen
Tel. 024-3277000
E-mail: info@snp.nl
Bekijk hier alle reizen van SNP

SNP is dé specialist op het gebied van actieve en duurzame natuurreizen. Bij SNP kun je terecht voor wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast groepsreizen in een klein gezelschap organiseert SNP ook privéreizen.

Suncamp Holidays
Geurdeland 9
6673 DR Andelst
Tel. 0488-454245
E-mail: info@suncamp.nl
Bekijk hier alle campings van Suncamp Holidays

Bij Suncamp Holidays ben je aan het goede adres voor een kampeerplaats voor een eigen tent of caravan, op meer dan 400 zorgvuldig geselecteerde campings in Europa. Ook kun je bij deze reisorganisatie compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets boeken.

Sunweb Vakanties
Postbus 1439
3000 BK Rotterdam
Tel. 0900-0290
E-mail: info@sunweb.nl
Bekijk hier alle vakanties van Sunweb

Reisorganisatie Sunweb biedt voordelige vliegvakanties, zonvakanties en wintersportreizen aan naar bestemmingen binnen en buiten Europa. De meeste bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar Sunweb biedt ook reizen aan naar bijvoorbeeld Bulgarije en Kaapverdië.

Tsjecho Reizen
Honingerdijk 101b
3063 AL Rotterdam
Tel. 010-2781500
E-mail: info@tsjechoreizen.nl
Bekijk hier alle vakanties van Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen is dé specialist voor zomervakanties en wintersportvakanties naar Tsjechië en Slowakije per auto, vliegtuig of bus. De reisorganisatie heeft een ruim aanbod van hotels, pensions, vakantiehuizen, familieparken en appartementen in de mooiste gebieden en bij de piste.

TUI Reizen
Burgemeester Elsenlaan 170
2288 BH Rijswijk
Tel. 088-0885885
E-mail: info@tui.nl
Bekijk hier alle reizen van TUI

TUI is een van de grootste reisorganisaties van Nederland waar je terecht kunt voor zonvakanties, verre vakanties, rondreizen, autovakanties, wintersport, stedentrips, familievakanties en losse vliegtickets. Check ook de voordelige last minutes.

Vacanceselect
Comeniusstraat 8
1817 MS Alkmaar
Tel. 072-5183183
E-mail: info@vacanceselect.com
Bekijk hier alle vakanties van Vacanceselect

Vacanceselect biedt autovakanties aan naar bestemmingen in Europa. De reisorganisatie is daarbij gespecialiseerd in glamping, campings en vakantieparken, van compleet ingerichte bungalowtenten tot aan luxe glampingaccommodaties.

Vacances Provence
Hopgaarde 4
2803 RR Gouda
Tel. 0182-559311
E-mail: info@vacancesprovence.nl
Bekijk hier alle vakantiehuizen van Vacances Provence

Vacances Provence is sinds 2001 actief met het aanbieden van luxe vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk. Je hebt de keuze uit circa 200 luxe vakantiehuizen en villa’s met privé zwembad. Alle vakantiehuizen zijn zorgvuldig geselecteerd en vooraf door de reisorganisatie geïnspecteerd.

Van Verre Reizen
Noordeinde 5
1141 AE Monnickendam
Tel. 0299-475083
E-mail: reizen@vanverre.nl
Bekijk hier alle reizen van Van Verre

Van Verre Reizen biedt verre reizen op maat aan naar Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Het zijn een soort privé-vakanties, want je reist met je eigen gezelschap. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges en je hebt veel vrijheid, want je mag stoppen waar je wilt.

Voigt Travel
Amsterdamsestraatweg 15e
1411 AW Naarden
Tel. 035-6990322
E-mail: info@voigt-travel.nl
Bekijk hier alle reizen van Voigt Travel

Voigt Travel heeft een grote voorliefde voor de nog onontdekte uithoeken van Europa. Bij deze reisorganisatie kun je terecht voor rondreizen, fly & drives, camperreizen en autoreizen in het noorden van Europa, het poolcirkelgebied, Lapland en Sardinië en Sicilië.

VakantieDeals.nu
Markerkant 12 – 01- 23
1314 AJ Almere
E-mail: info@vakantiedeals.nu
► Bekijk hier alle Vakantie Deals

VakantieDeals.nu zoekt elke dag naar nieuwe deals om goedkoop op vakantie te gaan. Kijk op de website voor vakantie aanbiedingen, last minutes, vakantie deals en goedkope stedentrips.

VakantieDealz
Ieplaan 127
2565 LK Den Haag
Tel. 070-3466336
E-mail: info@vakantiedealz.nl
Bekijk hier alle aanbiedingen van VakantieDealz

VakantieDealz selecteert dagelijks de beste vakantiedeals, aantrekkelijke aanbiedingen en last minutes. Je kunt er terecht voor verre reizen, strandvakanties en citytrips.

Lees hieronder verder voor nog meer handige tips en informatie over reisorganisaties in Nederland:

Reisorganisaties voor single reizen

In plaats van zelf je route uit te stippelen en af te wachten wie je allemaal tegenkomt, kun je als alleenstaande natuurlijk ook gewoon mee met een georganiseerde groepsreis. Wil je niet alleen op reis en heb je geen reisgenoot, dan is dit de manier om er op uit te gaan. Hier vind je een overzicht van reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in reizen voor singles

Waarom je moet kiezen voor een groepsreis: 5 voordelen op een rij

Het is soms lastig te bepalen met wie je op reis gaat. Ga je alleen, ga je op stap met vrienden of familie, of ga je mee met een groepsreis? Laten we eerlijk zijn: alle varianten hebben hun voordelen en nadelen. Lees hier meer over de 5 voordelen van een groepsreis

Reizen voor studenten

Reizen voor studentenBen je een student, dan wil je de wereld verkennen en reizen gaan maken! Je hebt tijd en energie zat. Alleen het geld ontbreekt. Studenten hebben in de loop der jaren veel van hun speciale status verloren, maar dat neemt niet weg dat er nog talloze voordelen te behalen zijn. Hier hebben we enkele tips op een rij gezet over het reizen voor studenten

Taalreizen

TaalreizenHet leren van een buitenlandse taal in het buitenland is veel leuker: je kunt het geleerde meteen uitproberen en je maakt kennis met de lokale gewoontes en gebruiken. Bovendien pik je het veel sneller op als iedereen om je heen dezelfde taal spreekt. Lees hier meer over taalreizen en taalcursussen in het buitenland

Reisorganisatie failliet

Reisorganisatie faillietHet kan voorkomen dat de reisorganisatie je reis niet naar tevredenheid uitvoert of dat de reisaanbieder failliet gaat. Ook kunnen onverwachte gebeurtenissen in je vakantieland roet in het eten gooien. Er zijn dan mogelijkheden om je geld terug te krijgen of een klacht in te dienen. Lees hier alles over faillissementen, ruzies geschillen, conflicten en calamiteiten

Sekstoerisme

Paaldansers in gogo bar in ThailandSeks tijdens het reizen: op zich is daar niks mis mee. Net als in Nederland of België heb je daar behoefte aan, of je nou onderweg bent of niet. Vaak kan het reizen je nog een extra seksuele stimulans geven. Een heel ander verhaal wordt het als seks het belangrijkste doel is van je reis. Lees hier meer over sekstoerisme

Voor het laatst bijgewerkt op 14 juni 2019. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over het overzicht van alle reisorganisaties in Nederland, kun je dat laten weten via het contactformulier. Foto © depositphotos.com/netfalls.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam