Over de Wereldreizigersclub

De Wereldreizigersclub, in 1996 ontstaan als een fictieve club voor reizigers, is een onafhankelijk online reismagazine dat gericht is op reizen, vakantie, recreatie en toerisme. De site is niet gelieerd aan een reisorganisatie, een luchtvaartmaatschappij, een toeristenbureau, een uitgeverij of welk ander commercieel bedrijf dan ook.

Op de website kunnen reizigers terecht voor het laatste reisnieuws, reisverhalen, reistips, reisinspiratie en verstrooiing over alle aspecten van het reizen, in alle landen van de wereld. De site is vooral gericht op individuele reizigers die zelf hun reis op maat willen samenstellen, zelf hun vervoer en accommodatie willen regelen en zelf informatie willen opzoeken over bezienswaardigheden en activiteiten.

De aangeboden reisinformatie is enerzijds een bundeling van een of meer persoonlijke ervaringen van reizigers en bloggers, anderzijds een verzameling van praktische gegevens die afkomstig zijn van openbare bronnen. De site behoort tot de top-25 van onafhankelijke reiswebsites in Nederland, bevat inmiddels meer dan 4000 pagina’s en berichten en heeft meer dan unieke 190.000 bezoekers en ruim 140.000 page views per maand. ► Lees hier meer informatie over adverteren

Over de oprichter en eigenaar van de Wereldreizigersclub

De website van de Wereldreizigersclub is in 1996 opgericht door Eric Wendel, reisliefhebber, voormalig wereldreiziger en journalist en nu eigenaar van Xozo Communicatie, een tekstbureau en communicatiebureau in Amsterdam. De ‘Wereldreizigersclub’ en ‘Reizigersclub’ zijn nu ook handelsnamen van Xozo Communicatie.

Xozo CommunicatieXozo Communicatie geeft professioneel advies over communicatiebeleid, mediabeleid, communicatiestrategie, public relations en het schrijven van teksten. Ons bureau helpt je met communicatie in de breedste zin van het woord. Je kunt ons inhuren als tekstschrijver voor alle soorten teksten die men kan bedenken, voor bijvoorbeeld websites, nieuwsbrieven, het schrijven van blogs, folders en brochures, boeken, interviews, jaarverslagen, brieven aan klanten en artikelen voor bedrijfsbladen of relatiemagazines.

Wat voor tekst je ook van ons verlangt, deze zal altijd duidelijk, creatief en helder zijn. Zonder kromme taal, zonder ingewikkelde zinnen, zonder moeilijke woorden, zonder ambtelijke en bureaucratische taal en zonder gecompliceerde zinsconstructies.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor eindredactie en het schrijven van een persbericht. Xozo Communicatie heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van media en journalistiek en weet als geen ander hoe je je boodschap onder de aandacht moet brengen.

Wij verzorgen uw teksten over reizen, toerisme, vakantie en recreatie

Ook is Xozo Communicatie in te huren als tekstschrijver voor (commerciële) teksten op het gebied van reizen, toerisme, vakantie en recreatie. Xozo Communicatie is in te schakelen voor externe klanten die actief zijn in de reiswereld. Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

► schrijven van artikelen over toeristische bestemmingen voor reisblogs, websites, kranten, weekbladen, tijdschriften of vakbladen.

► schrijven van advertorials en redactionele artikelen over toeristische bestemmingen en reisgerelateerde onderwerpen voor blogs, websites, brochures, folders, publicaties, gidsen, magazines, vakbladen of tijdschriften.

► schrijven van persberichten voor organisaties die actief zijn in de reisbranche.

► advisering op het gebied van communicatie en mediastrategie voor organisaties die actief zijn in de reisbranche.

► verzorging, redactie, eindredactie en advisering van en over redactionele content voor reis- en toeristische websites.

Eric Wendel van Xozo Communicatie heeft jarenlange journalistieke ervaring én veel ervaring met reizen, van low budget tot luxe, op alle continenten. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij ons voorop, zonder dat we deadlines laten schieten. Voor informatie over de mogelijkheden en de tarieven kun je kijken op de website van Xozo Communicatie www.xozo-communicatie.nl, een bericht achterlaten via het contactformulier of telefonisch contact opnemen via 06-22474403.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam