Reislinks

Hier vind je een selectie reislinks die mogelijk handig kunnen zijn als je op vakantie gaat of langere tijd wilt reizen. Elke link bevat een korte beschrijving van wat je op de betreffende website kunt verwachten. Van tijd tot tijd wordt het overzicht aangevuld met nieuwe reislinks. Alle sites zijn in het Nederlands of Engels.

Air Sickness Bags
Verzameling van kotszakjes van luchtvaartmaatschappijen uit de hele wereld.

AllTrails.com
Informatie over meer dan 400.000 wandelpaden en wandelroutes in nationale parken en natuurgebieden in de hele wereld.

ANVR
Officiële site van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), met praktische informatie voor reizigers en een ledenlijst.

Atlas Obscura
Online reismagazine met een overzicht van verborgen, curieuze en ongebruikelijke bestemmingen en bezienswaardigheden in de wereld.

AutoTrack kinderzitjestool
Op deze handige website kun je je reisbestemming, leeftijd, lengte en gewicht van je kinderen invullen. Vervolgens krijg je voor alle landen die je doorkruist te zien of je onderweg verplicht bent een kinderzitje te gebruiken en wat de exacte voorwaarden zijn.

Droomplekken.nl
Een verzameling van de mooiste plekken in de wereld waar je over droomt, met een bonte mix van plaatsen die tot de verbeelding spreken.

Fair Tourism
Informatie over duurzaam toerisme, waarbij natuurbescherming en betrokkenheid van de lokale bevolking hoog in het vaandel staan.

Fedia Schoolvakanties
Overzicht van de verschillende schoolvakanties in alle regio’s van Nederland.

FerryGoGo
Op FerryGoGo vind je informatie voor de beste overtochten. Dat geldt voor zowel binnen Nederland als voor ferry’s die vertrekken vanuit Nederland.

Fietshurenin.nl
Op Fietshurenin.nl ontdek je waar je de beste en voordeligste fietsen kunt huren tijdens je vakantie in binnen- en buitenland.

GetYourGuide
Bij GetYourGuide kun tours, activiteiten, excursies en proeverijen boeken in landen over de hele wereld, van een paar uur tot meerdere dagen. Je kunt makkelijk online boeken en de reviews lezen van andere reizigers.

Information Planet
Information Planet is een specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Op de website vind je informatie over studies, cursussen en high school programma’s over de hele wereld.

Journey Woman
Website voor reizende vrouwen, met reistips, informatie over wat je wanneer moet dragen en tips over veilig reizen.

Luxe Vakantie Gids
Ben je op zoek naar een luxe vakantie? Begin je zoektocht goed bij Luxe Vakantie Gids!

Meenemen.nl
De ultieme bagagelijst voor je vakantie met een meeneemlijst van meer dan 500 artikelen, van aansteker tot zonnebril. Indelingen per categorie en soort vakantie.

Reisadviezen
Bekijk het reisadvies voor een land of gebied van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken. Lees wat de kleurcode is, welke veiligheidsrisico’s er zijn en wat je nodig hebt voor je reis.

Reisbijbel
Site van en voor reizigers met enerverende reisverhalen, nuttige reisinformatie, reizigersforums en veel foto’s van reisbestemmingen over de hele wereld.

Reis planner | Mobilitybooker
Mobilitybooker is een internationaal platform dat de weg naar de luchthaven en het stadscentrum vergelijkt. Deze vergelijking omvat de producten taxi, parking, openbaar vervoer. Op deze punten vergelijkt Mobilitybooker de goedkoopste, snelste en best beoordeelde manier om te reizen.

Rome2rio
Handige website voor het zoeken van de beste verbinding per vliegtuig, trein, bus, veerboot en auto, van elke plek in de wereld naar elke andere plek in de wereld.

The Man in Seat 61
Een van de grootste websites met informatie over het reizen met de trein in alle landen van de wereld. Met tips, nieuws en dienstregelingen.

Travel + Leisure
Travel + Leisure is een uitgebreide en leuke reiswebsite voor sophisticated reizigers met reisnieuws, reistips en informatie over de meest opwindende bestemmingen in de wereld.

Vakantiebeurs
Jaarlijkse beurs in Utrecht waar reizigers informatie kunnen vergaren over honderden bestemmingen.

vakantiedealz.nl
Op vakantiedealz.nl vind je elke dag de beste en goedkoopste vakantiedeals.

Vakantiehuizen
Onafhankelijke aanbieder van vakantie verblijven wereldwijd.

VPN.nl
Ga je op reis? Een VPN zorgt voor je privacy en dat je bereikbaar blijft in de hele wereld.

Waar ben jij nu?
(Wereld)reizigers kunnen gratis en zonder kennis van html hun eigen online reisdagboek maken en beheren, om familie en vrienden met verhalen en foto’s op de hoogte te houden. Met een mailinglist, landkaarten en een eigen chatbox. Inmiddels hebben meer dan duizend reizigers hun dagboek aangemaakt.

Wereldreis Startpagina
Reisportal met links naar sites van en voor wereldreizigers.

Winterjassen.com
Online shop voor winterjassen, voor je wintersportvakantie of je reis naar koude streken.

Wisselkoers Calculator
Op deze website kun je de wisselkoers omrekenen van de ene naar de andere valuta.

World Travel Guide
Omvangrijke reiswebsite met vooral veel praktische tips over reizen en vakantie voor alle landen en wereldsteden.

Zalando
Online shop voor schoenen, kleding en accessoires voor reizen en vakantie.

Voor het laatst bijgewerkt op 1 juli 2024. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over het overzicht van reislinks, kun je dat laten weten via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam