Reizigersprikbord

ReizigersprikbordAls je op zoek bent naar een reisgenoot of naar reisinformatie, kun je hier je oproep plaatsen. Vul dan het formulier hieronder in. Als je wilt reageren, kun je het beste direct mailen met de persoon die de oproep heeft geplaatst. Als je klikt op de naam, kun je een e-mail sturen.

(Verkapte) commerciële boodschappen, herhalingen van dezelfde boodschap en pure contactadvertenties (man zoekt vrouw, vrouw zoekt man, etc.) worden niet geplaatst. Meldingen van culturele organisaties worden wel geplaatst, mits deze affiniteit hebben met reizen. Het kan een paar uur duren voordat je oproep zichtbaar is, in verband met spam en het weren van onwenselijke berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

265 reacties

 • Dag allemaal,

  Ik ben Jean-Paul, 75 jaar, licentiaat lichamelijke opvoeding op rust. Ik ben op zoek naar reizigers die er met een zeilboot (liefst een catamaran) op uit trekken voor een lange reis. De bestemming maakt niet uit. Ik heb zelf 3 jaren gezeild naar Zuid-Amerika. Ik woon momenteel in Alicante (Spanje), maar ik kom onmiddellijk terug naar België als we van hieruit vertrekken. Ik heb geen e-mailadres en ben niet echt “computer minded”, dus als je via e-mail antwoordt kom je bij vrienden van mij uit die mij wel zullen verwittigen. Je kan me ook telefonisch bereiken op 0034 676 22 58 36. Bij interesse graag een persoonlijk contact om kennis te maken. Ik geef ook nog even mee dat ik onmiddellijk kan vertrekken.

  Groeten,
  Jean-Paul

 • Wij Ida (63) en Jan (65) willen met eigen auto geen 4×4 zoveel mogelijk kamperen vanaf Nederland naar Afrika richting Kaapstad eind 2018 /begin 2019.
  Welk stel(len) met eigen auto hebben zin om ook mee te gaan.
  Gr.Jan en Ida.

 • Hallo allemaal,

  Mijn naam is Jeroen 29 jaar, ik ben op zoek naar een reisgenoot m/v om samen (22 – 29 dagen) canada te ontdekken, de periode die ik vrij ben valt tussen 20 juli – 17 aug, voor mij is dit mijn eerste grote reis die ik maak, Iemand met meer reiservaring zou leuk meegenomen zijn, Ik heb wel al landen bezocht zoals Egypte, Turkije, Gran canaria, maar dit is natuurlijk niet te vergelijken en dit waren zon vakanties, nu wil ik het zo avontuurlijk & actief mogelijk houden, genieten van de natuur en vooral wildlife spotten, canada is altijd een grote droom geweest en volgend jaar is de beste periode voor mij om dit te kunnen waarmaken, graag had ik dus een reisgenoot gevonden om samen een route met uit te stippelen en te genieten van de prachtige natuur, wat we eventueel kunnen bezichtigen (route nog uit te stippelen):

  – Vancouver
  – Tofino (Pascific Rim National Park, Rainforest Trails)
  – Whistler (Mountain Bike Park) & Brandwine falls provincial park
  – Clearwater
  – Jasper National Park (Maligne Canyon & Patricia Lake)
  – Uncluelet (Wild Pacific Trail)
  – Banff National Park
  – Lake louise
  – Wells Gray Provincial Park
  – Campbell River (elk Falls Provincial Park) (Adventure Quest Tours bears & orca)
  – Rocky Mountains (bear lake, nymph lake & esmaralde lake)

  Als afsluiter van de reis had ik het volgende in gedachten:

  Aangezien ik erg hou van orca’s had ik graag Orca Dreams in Heriot bay bezocht wat houd dit in 4 dagen op een luxe camping, kayak, boot, walvissen spotten, goeie beoordelingen gevonden over Orca Dreams, Orca’s wil ik zeker spotten en van dicht bij liefst ook per kayak heeft het gevoel er echt bij te zijn, is misschien wat prijzig, maar ik zie dit als een ultieme ervaring, en de perfecte afsluiter van de reis.

  Dit is wat ik persoonlijk zou willen bezichtigen maar is geen must, ik ben al tevreden als ik de meeste dingen die ik hier boven heb vermeld kan bezichtigen, het zou dan ook leuk zijn een reisgenoot te vinden met de zelfde interesses om samen met mij een avontuurlijke vakantie te beleven.

  Mvg Jeroen