Reizigersprikbord

ReizigersprikbordAls je op zoek bent naar een reisgenoot of naar reisinformatie, kun je hier je oproep plaatsen. Vul dan het formulier hieronder in. Als je wilt reageren, kun je het beste direct mailen met de persoon die de oproep heeft geplaatst. Als je klikt op de naam, kun je een e-mail sturen.

(Verkapte) commerciële boodschappen, herhalingen van dezelfde boodschap en pure contactadvertenties (man zoekt vrouw, vrouw zoekt man, etc.) worden niet geplaatst. Meldingen van culturele organisaties worden wel geplaatst, mits deze affiniteit hebben met reizen. Het kan een paar uur duren voordat je oproep zichtbaar is, in verband met spam en het weren van onwenselijke berichten.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

362 reacties

  • Ik ben een vrouw van 47 , en zoek een reisgenoot (vrouw) voor een citytrip naar Palermo, zo , eind oktober, cultuur, stad bezichtigen, terrasje , lekker mediterraans eten.

  • Iemand zin om me te vergezellen in Verona? Ben er van 20 tot 22 oktober. Zou leuk zijn daar iemand tegen te komen om wat te gaan eten, wat gaan drinken enz…

    Ben een man van 40, maar veel jonger van geest.

    Ik hoor het zeer graag!