Reizigersprikbord

ReizigersprikbordAls je op zoek bent naar een reisgenoot of naar reisinformatie, kun je hier je oproep plaatsen. Vul dan het formulier hieronder in. Als je wilt reageren, kun je het beste direct mailen met de persoon die de oproep heeft geplaatst. Als je klikt op de naam, kun je een e-mail sturen.

(Verkapte) commerciële boodschappen, herhalingen van dezelfde boodschap en pure contactadvertenties (man zoekt vrouw, vrouw zoekt man, etc.) worden niet geplaatst. Meldingen van culturele organisaties worden wel geplaatst, mits deze affiniteit hebben met reizen. Het kan een paar uur duren voordat je oproep zichtbaar is, in verband met spam en het weren van onwenselijke berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

361 reacties

 • Ik zou graag zodra de grenzen weer open zijn diverse oude pelgrimsroutes in Europa op de fiets willen gaan verkennen(Santiago, Rome, Olav pad ed.). Is er een dame die zin heeft om mee te gaan?
  Als voorbereiding/kennismaking kunnen we wellicht nu de grenzen nog dicht zijn in Nederland wat pelgrimsroutes oid. gaan rijden. Ben 54 jaar, verkies een bed boven een tent, redelijk sportief maar zeker geen tourrijder.
  Ik hoor graag van jou
  Peter

 • Welke vrouw wil met mij, man van 66, in een 4×4 camper de wereld gaan verkennen: van Alaska naar Patagonie, van Noordkaap naar Zuidkaap, over land naar Australie & Nieuw Zeeland, zoiets…:). Als Covid wat onder controle is en ik gevaccineerd ben, wil ik vertrekken, dus liefst dit jaar nog. Stuur me een berichtje als je dit ook ontzettend ziet zitten en net als ik de komende jaren reizen als “levensdoel” wilt hebben. Vereisten: het is een heel bewuste keuze, je weet waar je aan begint, je hebt onbeperkt de tijd, geen last van heimwee en je hebt “guts”.

 • Loes en ik willen vanaf ons pensioen niet eerder dan eind volgend jaar met auto en caravan op ons gemak via Perzië of Moskou naar de prachtige architectuur van de Zijderoute. We woonden in Kenia en bezochten werelddelen. Wij kletsen graag op straat met mensen die we tegen komen, we zijn gezond, actief, zeer sportief. We willen mensen vinden, als groepje deze reis bespreken, op kaart zetten, beginnen en door verantwoordelijk te zijn voor elkaar ook weer veilig thuiskomen.
  Wie heeft interesse en sluit zich in overleg bij ons aan? We zijn erg benieuwd en enthousiast !

  Jos Slenter

 • We willen met onze dochter van 12/13 jaar een actieve vakantie van drie tot zes weken houden in de zomervakantie van 2021. We denken nu aan Cuba en denken eraan om het eiland rond te fietsen. We zijn twee vrouwen. Heeft iemand ervaring op Cuba? Weet iemand of het voor een kind te doen is om daar te fietsen qua heuvels en veiligheid? We hebben het idee dat het een veilig reis land is met vriendelijke mensen en een simpele cultuur. Uiteraard helpen we onze dochter bij hoogtes, maar het moet wel leuk blijven… Ook horen we graag of er meer activiteiten aan te bevelen zijn die wat avontuur in onze reis brengen en het een echt onvergetelijke reis maken. Bijvoorbeeld een of twee vrijwilligersadressen. Misschien een plek waar dieren te spotten zijn. Of ergens een waterval beklimmen of iets anders actiefs.

 • Hallo Wandelaars.
  Ik wil in 2021 graag het Olavpad gaan lopen …in voorbereiding om door Japan te gaan lopen van Noord naar Zuid.
  Ben een sportieve vrouw van 69 jaar en zoek een avontuurlijk wandelmaat

 • Hallo reizigers,
  Ik ben een bereisde vrouw (69) die al vele landen in vele vormen en van luxe tot basic is doorgereisd..
  Wil nu graag een grand cruise van een maand gaan maken via de Verenigde Staten en Canada naar Groenland in july 2021..
  Wie zou mijn reisgenoot willen zijn ?
  vriendelijke groet Brita