Reizigersprikbord

ReizigersprikbordAls je op zoek bent naar een reisgenoot of naar reisinformatie, kun je hier je oproep plaatsen. Vul dan het formulier hieronder in. Als je wilt reageren, kun je het beste direct mailen met de persoon die de oproep heeft geplaatst. Als je klikt op de naam, kun je een e-mail sturen.

(Verkapte) commerciële boodschappen, herhalingen van dezelfde boodschap en pure contactadvertenties (man zoekt vrouw, vrouw zoekt man, etc.) worden niet geplaatst. Meldingen van culturele organisaties worden wel geplaatst, mits deze affiniteit hebben met reizen. Het kan een paar uur duren voordat je oproep zichtbaar is, in verband met spam en het weren van onwenselijke berichten.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

386 reacties

 • Hallo, wij zoeken nog een paar mensen 58 a 63 Jr, om dit jaar richting shri lanka te reizen
  Interesse, graag een reactie
  Grt, sannie

 • Kunsthistoricus Kees, man, met interesse in cultuur en geschiedenis, gehuwd, leeftijd 71 jaar. Redelijk fit.
  Begin februari 2025 vlieg ik low cost naar New Delhi en neem daar met een lokale Indiase firma een reis van 11 dagen in een minibus naar Rajasthan incl Taj Mahal – veelal in 3-sterren hotels, deels historische kastelen.
  Alle ontbijt en diners zijn inclusief georganiseerd. Met privéchauffeur tevens reisleider. En toch heel betaalbaar. Wie wil mee? Nadere inlichtingen bij mij.

 • Omdat we 3 maanden door Centraal Amerika reizen is onze woning beschikbaar (van 3/01 tot 3/04).
  Voor een kleine vergoeding en klusje woon je midden de weides in de rand om Brussel. Klusjes: voeren van hertjes met hooi en ‘s avonds afzetten van tv bij bejaarde buurvrouw.
  Zin? Laat maar weten.
  Luk

 • Goedemiddag,

  Wij willen met vakantie naar Qatar en van daar naar Bahrein voor een week. wat zijn de mogelijkheden om van Qatar naar Bahrein te gaan. het is niet ver van Qatar. gaan bussen , taxi, en andere vervoer. Weet iemand het. En dan weer terug naar Qatar en van daar weer naar Nederland.
  Graag uw advies, reacties en info.
  Alvast mijn dank.
  06 49633264
  Met vriendelijke groet,

  Abid Ali

 • Vraagje:

  Waar ben jij mentaal zoal tegenaan gelopen als je alleen of met een partner op reis bent?
  Je mag me ook mailen mentaalopreis@gmail.com