Reizigersprikbord

ReizigersprikbordAls je op zoek bent naar een reisgenoot of naar reisinformatie, kun je hier je oproep plaatsen. Vul dan het formulier hieronder in. Als je wilt reageren, kun je het beste direct mailen met de persoon die de oproep heeft geplaatst. Als je klikt op de naam, kun je een e-mail sturen.

(Verkapte) commerciële boodschappen, herhalingen van dezelfde boodschap en pure contactadvertenties (man zoekt vrouw, vrouw zoekt man, etc.) worden niet geplaatst. Meldingen van culturele organisaties worden wel geplaatst, mits deze affiniteit hebben met reizen. Het kan een paar uur duren voordat je oproep zichtbaar is, in verband met spam en het weren van onwenselijke berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

225 reacties

 • Beste reizigers, ik las dat de regels omtrent reizen met je eigen motor door China versoepeld zijn.
  Weten jullie daar meer over?

  Met vriendelijke groet, Jos

 • Hallo

  Wij willen overland naar Griekenland, weet iemand hoe streng in Montenegro en Servie er op gelet wordt dat je een hond mee neemt. De eisen zijn namelijk nogal steng. Heeft iemand ervaring.

 • Hallo,

  Heeft iemand een goede tip voor een AirBNB in NY, liefst uit eigen ervaring. Zou voor een verblijf van plm een week gaan begin november 2018 (min 2 slaapkamers). Op de site van AirBNB zie ik door de bomen het bos niet meer. Alvast hartelijk dank.
  Ronald

 • Voor AD Magazine ben ik op zoek naar reizigers die van plan waren bv een jaar weg te gaan, maar uiteindelijk zijn blijven reizen. Ben jij zo’n eindeloze wereldreiziger of ken je iemand? Mail dan naar s.vanderkolk@ad.nl

 • Hallo,
  Woensdag 9 mei a.s. vertrek ik (man,50) samen met mijn Franse bulldog (Liza, 3)richting Italië (Monfalcone)om de Carso trail 2018 (350km) te gaan fietsen. Het doel is deze afstand in circa 4 dagen af te leggen met bepakking(kamperen). Het weekend erop (18-20mei) is er in Noale bij Venetië een internationaal bikepacking evenement (BAM europe) waar ik ook naar toe ga. Tot slot zou ik in de week na Pinksteren nog in Slovenië een rondreis met de fiets willen maken om dan op 27 mei weer naar huis te rijden (met mijn auto).
  Mocht jij (M/V) ook zin hebben om iets dergelijks te doen en ben je in het bezit van een MTB / Gravel-of Fatbike en vindt je het leuk om met bagage (offroad)te fietsen en te kamperen dan kunnen we misschien samen gaan. Het is wel van belang dat je een beetje sportief bent en een redelijke conditie hebt aangezien er per dag toch tussen de 50 en 100km afgelegd moet worden.
  Groeten, Anco & Liza

  • Dag Anco,
   Helaas is mijn conditie te slecht om meer dan 50 km per dag te fietsen en daarbij zal ik begin mij nog maar pas terug zijn van een rondreis door het Westen van de VS, anders zou ik de tocht graag meefietsen met jou en je hond!
   Klein vraagje: hoe neem jij je hond mee op de fiets?
   Groetjes,
   Ciska

 • Reismaatje gezocht 50+ voor Nieuw Zeeland vanaf ong 22 september tot nov 2018.Ik vrouw 51 wil graag rondtrekken maar is samen mss gezelliger.
  Groetjes Sisca

 • Hallo reizigers,
  Ik woon zelf in Frankrijk, maar kom graag eens per jaar een poosje (liefst minimaal zes weken) naar Nederland. Dit doe ik altijd door bij iemand die zelf op reis gaat op de huisdieren te passen. Dit gebeurt met gesloten beurs. Ik pas gratis op je huisdier (liefst katten) in ruil voor verblijf in jouw huis. Ik heb heel veel goeie referenties van tevreden huis-/diereigenaren en natuurlijk kun je ook een keer langskomen bij mij in de Franse Cevennen, dan laat ik je daar de mooie plekjes zien. Ik ben beschikbaar vanaf ongeveer half februari 2018. Vragen? Mail me!

 • hallo.
  ik ben een man van 68. Ik plan een motorreis in ’t voorjaar van 2018 van een week of 4 door de Balkan
  naar Griekenland. Vandaar wil ik oversteken om door Italië terug te rijden. Ik sta zeker open voor alternatieven en zoek 1,2, maximaal 3 medereizigers die net als ik liever onderweg kamperen en soms
  een kamer huren dan in hotels overnachten. Wie heeft er zin in? Kees

 • Hallo, ik ga over een paar weken naar India waarvoor ik uiteraard een visum nodig heb. Nu zie ik dat het allemaal in het Engels moet en ik vind dat een beetje lastig (ben 62 en ga voor het eerst een verre reis maken) Is het veilig om een visum aan te vragen bij een Nederlandstalige website? Kan iemand mij hierin adviseren wat het makkelijkst en veiligst is?
  Alvast erg bedankt voor jullie antwoord!