Reizigersprikbord

ReizigersprikbordAls je op zoek bent naar een reisgenoot of naar reisinformatie, kun je hier je oproep plaatsen. Vul dan het formulier hieronder in. Als je wilt reageren, kun je het beste direct mailen met de persoon die de oproep heeft geplaatst. Als je klikt op de naam, kun je een e-mail sturen.

(Verkapte) commerciële boodschappen, herhalingen van dezelfde boodschap en pure contactadvertenties (man zoekt vrouw, vrouw zoekt man, etc.) worden niet geplaatst. Meldingen van culturele organisaties worden wel geplaatst, mits deze affiniteit hebben met reizen. Het kan een paar uur duren voordat je oproep zichtbaar is, in verband met spam en het weren van onwenselijke berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

321 reacties

 • Hallo, Het lijkt me leuk om in contact te komen met andere reislustigen, M/V, leeftijd 50-65.
  Zelf ben ik een vrouw en ga in het najaar een weekje weg in Europa (Balkan, Griekenland of Portugal) en in de winter een week of 2-3 naar Z-O Azië. Ik hou van redelijk aktieve rondreizen op eigen houtje, veel zien, beleven, ontdekken en genieten van wat op je pad komt. Heb een brede interesse, met name natuur, historische stadscentra, onbekende culturen en mensen leren kennen.
  Het nachtleven maakt hier geen deel van uit.
  (Deels) samen is leuker, een gezellige, flexibele reisgenoot is welkom.
  Serieuze reacties lees ik graag op gipsy040@outlook.com

 • Normaal doe ik altijd georganiseerde reizen.
  Ik heb al een klein stukje van de wereld gezien maar sinds kort heb ik de drang om nog enkele speciale reizen te doen die een gewoon reisagentschap niet in aanbieding heeft.
  Ik ben een man van 72 jaar uit Gent en er zijn bepaalde speciale plaatsen die ik nog wil bezoeken.
  Wat ik zeker wil doen is volgend jaar in februari nieuwjaar vieren in het zuiden van China: met name de regio van Guiyang en de festivals van de etnische bevolkingsgroepen aldaar meemaken
  en dan verder reizen naar het gebergte van Zhangjaijie waar ze de film van Avatar hebben opgenomen. Gewoon schitterend!! Ik heb al een uitgebreid reisschema.
  Wat ik dit jaar graag nog zou willen doen is het Hornbill festival in Nagaland meemaken (het uiterste oosten in Indië) die plaats heeft van 1 tot 10 december. Ik heb al een reisplan hiervoor.
  Mocht er iemand interesse hebben en zich geroepen voelen voor zo avontuurlijke reizen, dan hoor ik het wel!!
  Emiel.

  • Goede morgen Emiel,

   Ik heb je reisschema gelezen en heb heel veel interesse, vooral het avontuurlijke.
   Mijn naam is Riet, 69 jaren jong en ben in een goede conditie.

   Ik weet dus niet of er al een reisgenoot zich aangemeld heeft?

   Met vriendelijke groet, Riet

 • Beste Simone,
  Jou reactie die je gegeven hebt aan Marijke voor een Azië reis heeft er mij toe aangezet jou ook hetzelfde door te sturen wat ik Marijke heb doorgegeven.
  Normaal doe ik altijd georganiseerde reizen en deel ik een kamer op indeling, dit is geen enkel probleem.
  Ik heb al een klein stukje van de wereld gezien maar sinds kort heb ik de drang om nog enkele speciale reizen te doen die een gewoon reisagentschap niet in aanbieding heeft.
  Ik ben een man van 72 jaar uit Gent en heb nog een vrij goeie conditie en nu het nog kan (het kan vlug veranderen op een leeftijd) zijn er bepaalde speciale plaatsen die ik nog wil bezoeken.
  Het eerste probleem die zich stelt als vrouw is: ben je bereid om met een man de je helemaal niet kent een kamer te delen om de reiskosten te drukken.
  Tegenwoordig zijn de meeste kamers met dubbele bedden en met wederzijds respect lukt dit normaal wel, maar het blijft een moeilijke drempel.
  Wat ik zeker wil doen is volgend jaar in februari nieuwjaar vieren in het zuiden van China: met name de regio van Guiyang en de festivals van de etnische bevolkingsgroepen aldaar meemaken
  en dan verder reizen naar het gebergte van Zhangjaijie waar ze de film van Avatar hebben opgenomen. Gewoon schitterend!! Ik heb al een uitgebreid reisschema van een Nederlandse dame die in deze regio woont.
  Wat ik dit jaar graag nog zou willen doen is het Hornbill festival in Nagaland meemaken (het uiterste oosten in Indië) die plaats heeft van 1 tot 10 december. Ik heb al een 10 daagse reis waarbij je ook de speciale Konyak tribes kan bezoeken (kijk eens op internet).
  Mocht je interesse hebben en je geroepen voelen voor zo avontuurlijke reizen, dan hoor ik het wel!!

  Groeten, Emiel Meulemans.

 • allo allo francofiel gezocht voor 5 trips per jaar naar de mooiste franse dorpen en bij slecht weer parijs. ik beschik over camper niet de meest luxe wel fuctioneel. trip duur ongeveer 4 tot 5 dagen. plek voor een niet rokend persoon . groet ad 0641571363

 • Hoi,

  Ik ben Jochi en ik ben 43 jaar oud. Ik ben overdag vrachtwagenchauffeur maar in het weekend ben ik graag onderweg in de natuur. Omdat ik in het Noordoosten woon, ben ik vooral veel in de Drentse Aa onderweg. Nu wil ik het in oktober hogerop zoeken. Ik heb mijn beklimming bij Bookatrekking.com geboekt.

  Ik heb een 8-daagse Lemosho Route geboekt, maar de aanbieder zegt dat er zich voor 15 oktober nog geen andere mensen hebben aangemeld. Ik denk dat ze die wel vinden, maar die zijn waarschijnlijk niet Nederlands. Op zich geen probleem, maar het is wel wat moeilijker praten natuurlijk. Dus misschien heb je zin om mee te gaan of ga je ook in de zelfde periode! Ik hoop het.

  We hoeven geen tentje te delen natuurlijk.