Reizigersprikbord

ReizigersprikbordAls je op zoek bent naar een reisgenoot of naar reisinformatie, kun je hier je oproep plaatsen. Vul dan het formulier hieronder in. Als je wilt reageren, kun je het beste direct mailen met de persoon die de oproep heeft geplaatst. Als je klikt op de naam, kun je een e-mail sturen.

(Verkapte) commerciële boodschappen, herhalingen van dezelfde boodschap en pure contactadvertenties (man zoekt vrouw, vrouw zoekt man, etc.) worden niet geplaatst. Meldingen van culturele organisaties worden wel geplaatst, mits deze affiniteit hebben met reizen. Het kan een paar uur duren voordat je oproep zichtbaar is, in verband met spam en het weren van onwenselijke berichten.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

376 reacties

 • Anthony (Ton)
  12 september
  Op 16 nov. a.s. heb ik een Cruise van een maand geboekt dat vanuit Venetië naar Zuid Afrika (Kaapstad) vertrekt via Suez…. om dan de feestdagen in Zuid Afrika door te brengen..
  Ik reageer schoorvoetend om reden dat ik “alleen reizen” verafschuw…èn óók bijzonder terughoudend ben..
  Indien er een energieke, dynamische dame mij zou willen vergezellen? (theater bezoek / dansen)
  Een ontmoeting èn gesprek vooraf voor beide partijen … zéér wenselijk èn nóódzakelijk!
  Ik ben single, gepensioneerd en vitaal.

 • Hoi hoi. Ik zou graag met de kerst (23-30) december een weekje naar Portugal gaan. Locatie al op het oog, alleen nog een reisgenoot.
  Ik hoor het wel als dit je ook leuk lijkt.

 • Hallo allemaal , ik wil ergens in september met de motor naar Oostenrijk rijden, daar zonder plan heen gaan en kijken wat ik er tegen kom….een tent wel mee maar een b&b oid zou ook eens kunnen …..
  Ik rijd een sportster en ben een relaxte rijder, kan wel lange ritten aan maar maar regelmatig een (kort) stopje ….je moet wel een eigen (huur)motor hebben….een leuk idee ik hoor het graag…. groetjes Jessica
  mienjetje@msn.com

 • Aangeboden: meerijplekken naar/van Barcelona (4/5 oktober resp rond 12 november).
  Vanaf begin oktober 2022 wil ik (avontuurlijke man, 56 jr) weer een week of 5 solo gaan fietsen. Mijn jaarlijkse retraite zonder verantwoordelijkheden; beetje afzien, boeiende plekken bekijken en boeiende mensen ontmoeten. Na Portugal/Spanje in 2021 wordt het dit jaar Marokko. Ik zoek niet echt een reisgenoot (of het moet misschien heeeeel erg klikken) maar ik heb wel carpoolplekken in de aanbieding naar Barcelona. Ik rijd op 4 of 5 oktober met mijn camper naar Barcelona, waar ik mijn camper verhuur aan een Nederlands stel dat daar in de buurt woont. Zij brengen mij vervolgens naar zuid-Spanje en pikken mij daar weer op. Na hen weer afgezet te hebben bij Barcelona rond 11 november rij ik weer terug naar Nederland. Op zowel heen- als terugreis (dus respectievelijk 4/5 oktober en rond 11 november) heb ik een aantal (maximaal 5) carpoolplekken beschikbaar voor meebetalende meerijders naar/van Barcelona. Eventueel met fiets: ik heb een groot draagplateau achterop mijn camper, geschikt voor zeker 4 (evt elektrische) fietsen. Stuur me een berichtje bij interesse. Groet, Maarten