Reizigersprikbord

ReizigersprikbordAls je op zoek bent naar een reisgenoot of naar reisinformatie, kun je hier je oproep plaatsen. Vul dan het formulier hieronder in. Als je wilt reageren, kun je het beste direct mailen met de persoon die de oproep heeft geplaatst. Als je klikt op de naam, kun je een e-mail sturen.

(Verkapte) commerciële boodschappen, herhalingen van dezelfde boodschap en pure contactadvertenties (man zoekt vrouw, vrouw zoekt man, etc.) worden niet geplaatst. Meldingen van culturele organisaties worden wel geplaatst, mits deze affiniteit hebben met reizen. Het kan een paar uur duren voordat je oproep zichtbaar is, in verband met spam en het weren van onwenselijke berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

214 reacties

  • hallo.
    ik ben een man van 68. Ik plan een motorreis in ’t voorjaar van 2018 van een week of 4 door de Balkan
    naar Griekenland. Vandaar wil ik oversteken om door Italië terug te rijden. Ik sta zeker open voor alternatieven en zoek 1,2, maximaal 3 medereizigers die net als ik liever onderweg kamperen en soms
    een kamer huren dan in hotels overnachten. Wie heeft er zin in? Kees

  • Hallo, ik ga over een paar weken naar India waarvoor ik uiteraard een visum nodig heb. Nu zie ik dat het allemaal in het Engels moet en ik vind dat een beetje lastig (ben 62 en ga voor het eerst een verre reis maken) Is het veilig om een visum aan te vragen bij een Nederlandstalige website? Kan iemand mij hierin adviseren wat het makkelijkst en veiligst is?
    Alvast erg bedankt voor jullie antwoord!