Reizigersprikbord

ReizigersprikbordAls je op zoek bent naar een reisgenoot of naar reisinformatie, kun je hier je oproep plaatsen. Vul dan het formulier hieronder in. Als je wilt reageren, kun je het beste direct mailen met de persoon die de oproep heeft geplaatst. Als je klikt op de naam, kun je een e-mail sturen.

(Verkapte) commerciële boodschappen, herhalingen van dezelfde boodschap en pure contactadvertenties (man zoekt vrouw, vrouw zoekt man, etc.) worden niet geplaatst. Meldingen van culturele organisaties worden wel geplaatst, mits deze affiniteit hebben met reizen. Het kan een paar uur duren voordat je oproep zichtbaar is, in verband met spam en het weren van onwenselijke berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

192 reacties

 • Mijn dochter en ik zijn opzoek naar mensen die in zuid Spanje wonen die ons kunnen helpen om daar een nieuw leven te beginnen. Alle info is hartelijk welkom.

 • Hi, ik zit er aan te denken om naar Australië af te reizen om daar een jaartje te blijven (working holiday). Ik ben alleen erg benieuwd naar wat voor kosten dit met zich mee brengt, en of je door daar een paar maanden te werken genoeg zou kunnen verdienen om zo’n reis te bekostigen. Is hier iemand met ervaring die mij hier meer over kan vertellen?

  Johan

 • Hallo, ik zou graag low budget naar Ethiopië willen reizen. Nu kijk ik bij de georganiseerde reizen maar dat is boven mijn budget. Heeft iemand nog tips of ervaringen? Ik wil me met name concentreren op het zuiden. Alle tips zijn welkom! Bij voorbaat dank

 • Wij willen door Iran reizen met eigen camper en onze hond van 11 jaar. Is dat toegestaan? Gelden er speciale regels?

 • Wie heeft er plannen om de transsiberie Express te gaan doen en aansluitend door China te reizen en wellicht, nieuw Zeeland en Australië?
  Hoeft niet exAct zo te gaan maar grote van orde. Pas in 2018 of 2019?

 • We zoeken een lift naar Malaga vanaf Arnhem/Dieren rond 26/6 met zijn 2 of 3-en. Wie kan ons helpen ?

 • Hoi
  Ik ben een man van 39 jaar jong. En ik zoek voor de periode september reisgenoot(jes) m/v/ stel leeftijden niet zo van belang voor een,

  Kroatië bestemming. Het is wel een naturisten camping.
  En voor een week. Kroatië lijkt mij in elk geval prachtig. Jou ook …

 • Zanzibar (of cuba)
  Ik wil graag voor 10 dagen naar zanzibar in April.
  Wil wil er mee? Wil graag beetje budget. Vind strand leuk maar wil ook heel graag de cultuur en het eiland leren kennen.

 • ik wil eind dit jaar een motor verschepen naar zuid amerika
  het land moet ik nog beslissen ( wat het makkelijkst is ) en daar 5 weken
  rpnd rijden in meerdere landen argentinie , peru ,chili .alle info is welkom

  • goedemorgen Koenraad,
   je motor verschepen naar zuid amerika.
   informeer eens bij rob & dapne de jong van ride on motortours, zij kunnen je waarschijnlijk de tips geven,
   succes,groet Hans Olsthoorn.

  • Hallo Koenraad,
   Wat een mooie reisbestemming. Ben je van plan alleen te gaan met de motor of met een groep? Zelf heb ik tijdens mijn stage in Peru ter plekke (in Cusco) een motor gehuurd voor 2 maanden. Dat was een Honda CGL 125. Ik heb daar een goede ervaring mee gehad en de tochten waren ook ontzettend mooi! Ik weet niet hoeveel het kost om je eigen motor te verschepen en wat de risico’s zijn, maar misschien loont het meer om ter plekke een 2e hands motor te kopen. Bovendien was de gemiddelde snelheid (in ieder geval in de Andes) erg laag dus een grote snelle motor is niet per sé een voordeel. Spreek je Spaans? Basiskennis is wel nodig. Ik wil je er graag meer over vertellen maar dan kun je me beter een mail sturen.
   Groeten, Jenny

 • Reisgenootje gezocht voor maart 2017 naar Ghana.
  2 plekken wil ik sowieso bezoeken. Voor de rest sta ik open voor ideeen !

  Zelf ben ik 21 jaar dus zoek naar iemand tussen 18 en 30 jaar 🙂

 • Ik ben een man van 66 jaar die een fietsmaatje zoekt voor de volgende reis:
  Begin mei 2017 wil ik de Reitsma route naar Rome fietsen. Vorig jaar heb ik de Groene Weg naar de Middellandse Zee gereden en toen ruim 3000 km afgelegd. Deze route heeft het karakter qua klimmen van de route naar Rome over Florence en Assisi.
  Geplande periode is twee maanden en meestal fiets ik zo’n 80 km/dag, slapen op campings of B & B geen probleem. Ik neem geen kookgerei mee, scheelt bagage en in Italie vloeken in de kerk.
  Heen 2 maanden met de fietst de oude(2015) Reitsma Tour via Bregenz, Verona, Ferrara, Bologna, Florence, Assisi naar Rome. Na Rome 210 km terug naar Tuore waar de fietsbus van Cycletours (€ 177,–) klaar staat voor de terugreis. Deze laatste optie is het meest betaalbaar maar bovenal het relaxed. Helaas vertrekt er geen bus vanuit Rome vandaar deze optie. Rome zelf ken ik goed en heeft mijn interesse en daar weet ik een goedkope slaapgelegenheid(hotel), maar mijn focus ligt op de reis er naar toe.
  De beste tijd om te vertrekken is de laatste (el ninjo) jaren heel moeilijk van te voren in te schatten, maar feit blijft dat juli en augustus in de Apenijnen erg warm is, zodat een vertrek uit Nederland zo vroeg mogelijk aan te bevelen is. Ergens tussen begin en half mei. Het voordeel is dan dat de natuur in de Lente op zijn mooist is. Ik heb de 3 boekjes van Reitsma in mijn bezit evenals een bestand van de route in mijn GPS geladen, zodat de route relaxed te volgen is.
  Ik hoor graag van jou idee.
  Sven

 • Beste reizigers,

  Mijn naam is Mark Broersma en ik ben redacteur bij het radioprogramma Dit is de Nacht, iedere maandag op dinsdagnacht van 02.00 tot 06.00 uur bij de EO op NPO Radio 1. Tijdens onze komende uitzending van dinsdag 10 januari willen wij aandacht besteden aan het onderwerp ‘reizen’. Hiervoor ben ik op zoek naar iemand die mij (ook vanuit zijn of haar eigen ervaringen) veel kan vertellen over wereldreizen, hoe die eruitzien, wat de mooiste plekjes zijn, wat de ideale droomreis is, enz.

  Zijn er mensen die het leuk zouden vinden om hier het één en ander over te komen vertellen in onze uitzending? Ik ben heel benieuwd naar de verhalen. Het gesprek in de uitzending zal zijn in de nacht van maandag 9 op dinsdag 10 januari van 03.30 tot 05.00 uur in het NOS-gebouw in Hilversum. Dat is niet het ideale tijdstip, dat geef ik toe, maar we nemen uitgebreid de tijd om over de mooie verhalen te praten.

  Reizigers die dit leuk zouden vinden, kunnen contact met mij opnemen via 06-831 000 91 of via mark.broersma@eo.nl. Dan kunnen we ook even verder praten over wat het gesprek precies in gaat houden.

  Ik hoor het graag!

  Met vriendelijke groet,
  Mark Broersma

 • In januari sta ik met mijn Rebecca Adventure Travel op de vakantiebeurzen in Amsterdam en Utrecht. Wie heeft et ervaring met reizen in Ecuador en zou mij kunnen assisteren tijdens de beursdagen?

 • Beste reizigers,

  Met 5 moto’s bmw 1200GS vertrekken we 17 jan 2017 naar Ghana en terug vanuit Brugge (België). Hebben jullie nuttige tips?

  Na Marokko, Mauritanië , Senegal, Gambia , Guinee Bissau, Guinee, Ivoorkust en Ghana heen, zouden we via Burkina Faso, Mali en Mauritanië terugkeren. Weten jullie van problemen of gevaren langs deze route? Zijn grensovergangen open?

  Dank bij voorbaat! Groet Jan

 • Van hier naar Tokyo!
  Op de motor, ja dat gaat gebeuren. Rond april/ mei 2018 ga ik Marcel 44 jaar met de motor een mooie reis maken van Haarlem naar Tokyo Japan.
  Deze reis is rond de 20.000 Km lang en gaat tussen de 80 / 100 dagen duren .
  De route staat nog niet vast het kan zowel boven de zwarte en Kaspische zee Als onderlangs via Iran , Pakistan.

  Mij lijkt het erg leuk om dit met een net zo reislustig en enthousiast persoon te doen die tegen die tijd ook de plannen heeft deze reis te maken.
  Samen sta je altijd sterker en een beetje gezelschap is ook wel prettig. Ik hoor graag een reactie en wie weet is er iemand in je kennissenkring die dit net nodig had.

  Alvast bedankt en veel reisplezier gr Marcel.

 • Hi… ik ben op zoek naar een reisgenoot. In mei, juni 2017 wil ik op de fiets naar Barcelona vanuit Rotterdam. De terugweg is per vliegtuig. Wie wil er mee. Over mijzelf kan ik vertellen dat ik een man van net 65 ben met heel veel gevoel om dingen nog te doen. Nu heb ik eindelijk de tijd. Voel jij je aangetrokken tot deze uitdaging laat het mij weten.