Stuur een bericht naar de Wereldreizigersclub

Contact met de WereldreizigersclubHeb je een persbericht of een leuk reisnieuwtje? Heb je specifieke vragen over je reis of wereldreis? Ben je naar iets of iemand op zoek? Wil je meer weten over de mogelijkheden om te adverteren? Wil je graag samenwerken of linkpartner worden? Stuur dan een bericht naar de Wereldreizigersclub.

Voor het ruilen of plaatsen van een link stellen we wel een aantal voorwaarden. We willen alleen een linkruil aangaan of we een link kunnen terugkrijgen op een website die waardevolle content biedt. Lees hier meer over het plaatsen van reislinks. Vermeld in je bericht meteen de website waarvoor je een link wilt uitwisselen.

Door grote drukte of verblijf in het buitenland kan het even duren voordat berichten worden beantwoord. Wij proberen echter zo goed en kwaad als het kan op alle vragen, linkverzoeken en opmerkingen te reageren. Wees in je bericht echter zo concreet mogelijk en kijk eerst eens rond op de site of je daar je antwoord op je vraag kunt vinden.

Belangrijk: voor scholieren, leerkrachten en scholen:

Bij de Wereldreizigersclub kun je helaas niet terecht voor posters, folders, brochures en ander promotiemateriaal over landen en vakantiebestemmingen. We krijgen hiervoor regelmatig verzoeken van scholen, docenten en scholieren, maar we adviseren je daarvoor contact op te nemen met het toeristenbureau of de ambassade van het betreffende land. Hier vind je een overzicht van de verkeersbureaus van alle landen en hier vind je een overzicht van de ambassades van alle landen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.