Stuur een bericht naar de Wereldreizigersclub

Contact met de WereldreizigersclubHeb je specifieke vragen over je reis of wereldreis? Ben je naar iets of iemand op zoek? Wil je meer weten over de mogelijkheden om te adverteren? Wil je graag samenwerken? Wil je bloggen, werken of stage lopen bij ons? Stuur dan een bericht naar de Wereldreizigersclub.

We plaatsen géén gratis links, we ruilen géén links en we publiceren geen artikelen van commerciële partijen. Het heeft geen zin om hierover contact op te nemen. Het is uiteraard wel mogelijk om te adverteren op de website van de Wereldreizigersclub. Lees hier meer informatie over adverteren. Heb je een persbericht of wil je de redactie een uitnodiging sturen? Lees hier meer over het sturen van persberichten en persreizen

Door grote drukte of verblijf in het buitenland kan het even duren voordat berichten worden beantwoord. Wij proberen echter zo goed en kwaad als het kan op alle vragen en opmerkingen te reageren. Wees in je bericht echter zo concreet mogelijk en kijk eerst eens rond op de site of je daar je antwoord op je vraag kunt vinden.

Belangrijk: voor scholieren, leerkrachten en scholen:

Bij de Wereldreizigersclub kun je helaas niet terecht voor posters, folders, brochures en ander promotiemateriaal over landen en vakantiebestemmingen. We krijgen hiervoor regelmatig verzoeken van scholen, docenten en scholieren, maar we adviseren je daarvoor contact op te nemen met het toeristenbureau of de ambassade van het betreffende land. Hier vind je een overzicht van de verkeersbureaus van alle landen en hier vind je een overzicht van de ambassades van alle landen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.