Booking Frankrijk

Ambassades en consulaten in Frankrijk

Hieronder vind je een overzicht van officiële websites van buitenlandse ambassades en consulaten in Frankrijk. Deze bevinden zich in Parijs, de hoofdstad van Frankrijk. Grotere landen hebben vaak nog meerdere consulaten in andere grote steden in Frankrijk, zoals Nice, Straatsburg, Lille, Lyon en Marseille. De ministaatjes Monaco en Andorra ressorteren meestal ook onder de diplomatieke vertegenwoordigingen in Frankrijk.

Op de websites vind je de contactgegevens, het adres en de openingstijden van de ambassade of het consulaat. Het kan nuttig zijn als je een visum wilt aanvragen voor land dat in Nederland geen ambassade heeft, of als je op reis bent in Frankrijk. Ook kun je op de websites actuele informatie vinden over de ontwikkelingen in het land. Bij de buitenlandse ambassades en consulaten kun je verder terecht voor informatie over handels- en exportmogelijkheden. Hier vind je de gegevens van de Ambassade van Frankrijk in Nederland.

Ambassades en consulaten in Parijs (Embassies and consulates in Paris, France)

Voor het laatst bijgewerkt op 5 maart 2018. Als je aanvullingen, tips of opmerkingen hebt over buitenlandse ambassades en consulaten in Frankrijk, kun je dat laten weten via het contactformulier.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam