Win deze handige inpakhulp voor je vakantie!

Op vakantie gaan is natuurlijk altijd heerlijk, maar het koffer inpakken zorgt bij veel mensen toch altijd voor lichte stress. Wordt ie niet te zwaar? Past alles er wel in? Vaak wil je tóch iets meer meenemen dan dat je van te voren bedacht had, want ‘wat nou als..?’ En dan moet je ook nog rekening houden met de terugweg, want er gaan vast een aantal leuke souvenirs mee naar huis.

Vooral kleding neemt vaak veel plek in beslag, want bijna 50 procent van die ruimte wordt ingenomen door lucht. Gelukkig is er nu de VAGO: de gemakkelijkste manier om meer bagage mee te kunnen nemen! Het is ’s werelds eerste mini vacuüm-zuiger.

De VAGO werkt echt super eenvoudig: stop je spullen in de speciale zak, klik de VAGO erop en stop hem in het stopcontact. Druk op start en de VAGO doet zijn werk. Binnen no-time is de grootte van de zak gehalveerd. De VAGO detecteert ook zelf de druk en stopt automatisch als de zak volledig vacuüm is gezogen. Nog een voordeel is dat hierdoor nare geurtjes en bacteriën zich niet meer kunnen verspreiden. Superhandig toch?! De VAGO zelf is slechts 7 centimeter lang en 86 gram zwaar, dus ook die kun je makkelijk overal mee naartoe nemen.

Doe mee met de prijsvraag!

Wil je jezelf wat stress ontnemen en het inpakken een stuk makkelijker maken, doe dan snel mee aan onze winactie en maak kans op de VAGO ter waarde van € 59,99! Door naar onze Facebookpagina te gaan, ons te liken én bijhorend bericht te liken maak je al kans! Let dus op, ook als je ons al op Facebook liked, moet je niet vergeten ook het bericht te liken.

Ook op Instagram kun je meedingen naar de prijs, daar doe je eigenlijk precies hetzelfde: volg ons account www.instagram.com/reizigersclub en like bijhorend bericht! Deze winactie loopt tot 1 september 2018. Daarna kiezen we een winnaar en maken we via de website en onze social media-kanalen de prijswinnaar bekend.

Meer info over de VAGO kun je vinden op: www.vago.club. Kijk ook naar het onderstaande filmpje!

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

2 reacties