Win een wereldkaart voor aan de wand!

Als je mee wilt doen met de nieuwste interieurtrend, hang je een wereldkaart aan de wand! Het is een leuke en opvallende muurdecoratie zodat je terug kunt mijmeren over alle landen die je hebt bezocht en doet verlangen naar alle landen die je nog wilt bezoeken. Vooral na het maken van een wereldreis is een wereldkaart aan de wand de perfecte manier voor het verwerken van al je herinneringen.

Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Er is zodoende voor elke inrichting wel een bijpassende kaart te vinden. Een wereldkaart kan op verschillende materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan canvas, hout, poster, aluminium of glas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter. Glas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Een wereldkaart op aluminium is daarentegen industrieel. Door het materiaal te kiezen dat bij jouw stijl past zal de wereldkaart perfect tot z’n recht komen in je interieur.

Wereldkaarten met originele designs

Naast de materialen zijn er ook veel verschillende soorten wereldkaarten waaruit je kunt kiezen. Een van die soorten is de historische wereldkaart, met een uniek vintage uiterlijk. Daarnaast kun je kiezen voor een trendy wereldkaart, met diverse originele designs. Wat dacht je van een wereldkaart met stippenpatroon of een kaart die gemaakt is van waterverf? Lijkt het jou toch leuker om een geografische kaart aan de muur te hebben waarop de ligging van elk land duidelijk is weergegeven? Kies dan voor een normale wereldkaart met landnamen en hoofdsteden.

Voor iedereen die op zoek is naar een echt opvallende muurdecoratie is een grote wereldkaart perfect. Zo’n grote wereldkaart kan een complete muur vullen. Een mooie manier om een grote wereldkaart toe te voegen aan je interieur is door middel van wereldkaart fotobehang. Een complete muur bedekt met kaart klinkt misschien heftig, maar het resultaat kan heel mooi zijn! Vooral wanneer je kiest voor een wereldkaart met rustige kleuren, zoals zwart en wit.

Wij zijn helemaal fan van deze interieurtrend! Er is zoveel keuze als het gaat om wereldkaarten dat deze trend in elk interieur toe te passen is. Naast wereldkaarten is er een andere soortgelijke wanddecoratie trend die we veel terug zien komen in de interieurbladen en woonprogramma’s: stadskaarten. Stadskaarten zijn hippe en gedetailleerde weergaven van jouw favoriete steden. Een zwart-witte weergave van de wijken van Amsterdam bijvoorbeeld. Super leuk en helemaal hip.

Doe mee met de prijsvraag!

Wil je ook graag zo’n hippe wereldkaart aan de wand? Doe dan mee met onze prijsvraag en wie weet maak je kans op je eigen wereldkaart ter waarde van € 119,95! De winnaar krijgt een tegoedbon waarmee hij of zij zelf op www.wereldkaarten.nl een wereldkaart kan uitkiezen met een formaat van 120 bij 80 centimeter.

Het enige wat je hoeft te doen, is het goede antwoord te geven op de twee onderstaande vragen (waarvoor een wereldkaart wel handig zou zijn ;-). We vragen om je telefoonnummer zodat we eventueel contact met je kunnen opnemen als je de prijsvraag hebt gewonnen. We gebruiken deze gegevens nergens anders voor. Je moet wel woonachtig zijn in Nederland of België om mee te doen en per persoon kun je maar één keer meedoen. Deze prijsvraag duurde tot en met 15 november 2018 en is helaas afgelopen. De gelukkige winnaar is Esther Plakke.

ReizenReizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

21 reacties