Reislinks algemeen

ToscaneTips.nl
Voor een onvergetelijke vakantie naar Toscane zit je goed op ToscaneTips.nl. Hier kunnen bezoekers uitgebreide informatie, tips en bezienswaardigheden opzoeken van de meest populaire bestemmingen in Toscane.

Wereldreis Startpagina
Reisportal met links naar sites van en voor wereldreizigers.

Acties.nl
Website met een verzameling van kortingscodes, acties en aanbiedingen om goedkoop op reis te gaan.

Air Sickness Bags
Verzameling van kotszakjes van luchtvaartmaatschappijen uit de hele wereld.

ANVR
Officiële site van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), met praktische informatie voor reizigers en een ledenlijst.

ANWB Reisverzekering
Een goede reisverzekering is noodzakelijk als je op vakantie gaat. Op de website van de ANWB kun je kijken of een kortlopende of doorlopende het beste voor jou is.

Droomplekken.nl
Een verzameling van de mooiste plekken in de wereld waar je over droomt, met een bonte mix van plaatsen die tot de verbeelding spreken.

EXPRNCE
Dagelijks variërend aanbod van acties en aanbiedingen die maar een paar dagen geldig zijn. EXPRNCE richt zich op bijzondere belevenissen, oftewel dingen die op je bucket list staan.

Fedia Schoolvakanties
Overzicht van de verschillende schoolvakanties in alle regio’s van Nederland.

Information Planet
Information Planet is een specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Op de website vind je informatie over studies, cursussen en high school programma’s over de hele wereld.

Gaatverweg
Reizigers kunnen hier hun eigen gratis reisblog aanmaken, zonder irritante banners of misleidende reclame. Plus gratis ruimte voor tweeduizend foto’s.

Hoverboard op vakantie
Een superleuke activiteit voor op vakantie is hoverboarden. Deze nieuwste rage wordt steeds populairder en is erg leuk om te doen.

Journey Woman
Website voor reizende vrouwen, met reistips, informatie over wat je wanneer moet dragen en tips over veilig reizen.

Meenemen.nl
De ultieme bagagelijst voor je vakantie met een meeneemlijst van meer dan 500 artikelen, van aansteker tot zonnebril. Indelingen per categorie en soort vakantie.

Mobiel bellen in het buitenland
Mobiel bellen in het buitenland wordt door veel mensen niet gedaan, omdat ze denken dat de kosten hiervan nog steeds erg hoog zijn. Tegenwoordig is bellen in het buitenland echter een stuk voordeliger dan vroeger.

Mooji
Deze website staat vol met reisinformatie over de leukste en meest vreemde bestemmingen in de wereld.

Nederlandse Duurzaam Toerisme Site
Project of the Center for International Cooperation with the objective to let travellers commit themselves to the concept of sustainable tourism.

Reisbijbel
Site van en voor reizigers met enerverende reisverhalen, nuttige reisinformatie, reizigersforums en veel foto’s van reisbestemmingen over de hele wereld.

Rugzak voor op vakantie
Een goede rugzak voor op vakantie kan erg belangrijk zijn. Meer informatie over goede rugzakken vind je hier.

Sparen voor vakanties
Het liefst zou je het hele jaar wel op vakantie willen gaan, maar vanwege de hoge kosten is dit vaak niet mogelijk. Daarom is sparen erg belangrijk, zodat je zo vaak mogelijk naar het buitenland kunt.

Tourpress
De vereniging van toeristisch journalisten en persvoorlichters in de reisbranche.

Trails.com
Informatie over meer dan 50.000 wandelpaden en wandelroutes in nationale parken en natuurgebieden in de hele wereld.

Travelmap
Reisportaal met een beschrijving van meer dan 20.000 bezienswaardigheden in alle populaire landen en steden en beoordelingen van andere reizigers.

Uitvaartverzekering informatie
We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar mocht het gebeuren dat je op vakantie overlijdt, dan is het belangrijk dat je een uitvaartverzekering hebt met werelddekking.

Vakantiebeurs
Jaarlijkse beurs in Utrecht waar reizigers informatie kunnen vergaren over honderden bestemmingen.

Vakantiehuizen
Onafhankelijke aanbieder van vakantie verblijven wereldwijd.

Vakantiereiswijzer
Bijna 300.000 beoordelingen van reizigers over de populairste vakantiebestemmingen, hotels, appartementen en campings. Goede site om te zien wat de mening is van de rest van Nederland.

Vereniging van Reisboekhandels
Officiële site van de belangenvereniging van reisboekhandels in Nederland waar tien winkels bij zijn aangesloten.

Waar ben jij nu?
(Wereld)reizigers kunnen gratis en zonder kennis van html hun eigen online reisdagboek maken en beheren, om familie en vrienden met verhalen en foto’s op de hoogte te houden. Met een mailinglist, landkaarten en een eigen chatbox. Inmiddels hebben meer dan duizend reizigers hun dagboek aangemaakt.

Winterjassen.com
Online shop voor winterjassen, voor je wintersportvakantie of je reis naar koude streken.

World Tourism Directory
Gegevens van meer dan 120.000 contactpersonen van organisaties, autoriteiten en verenigingen die actief zijn op het gebied van toerisme, vakantie, reizen en recreatie.

Zalando
Online shop voor schoenen, kleding en accessoires voor reizen en vakantie.


Linkpartners van de Wereldreizigersclub.

Voor het laatst bijgewerkt op 19 juni 2017.

Nog meer reistips
Filter by
Post Page
Reisnieuws Azië Japan
Sort by