Duitsland richt zich op jongeren

Booking Duitsland
Avond in Hamburg
Avond in Hamburg

Amsterdam, 7 maart 2013 – Duitsland is niet alleen een geschikt vakantieland voor 50-plussers. Ook jongeren kunnen er prima hun vakantie vieren, heeft het Duits Verkeersbureau bedacht. Op 11 april begint daarom de campagne ‘Share the moment’, om meer jonge mensen tussen de 16 en 29 jaar naar het land te trekken.

Op de website www.germany.travel/youth staan alle ‘hot spots’ voor jongeren. Je vindt er bijvoorbeeld informatie over trendy plekken om uit te gaan, hippe bars en cafés, festivals, tentoonstellingen en evenementen en de beste winkelgebieden. Er is een app te downloaden waarmee je gratis wifi-plekken in Duitsland kunt vinden.

Iedereen kan zijn favorieten plekken delen met anderen op de website, die ook in het Nederlands is. Het Verkeersbureau van Duitsland heeft zelf al een paar (goedkope) suggesties, zoals skaten in de Englische Garten in München of picknicken in het Berlijnse Mauerpark.

Duitsland blijkt overigens onder Nederlanders van alle leeftijden een populaire vakantiebestemming te zijn. Vorig jaar gingen er bijna 3% procent meer Nederlanders naartoe. Wij boekten er vorig jaar bijna 11 miljoen overnachtingen.

Heb je leuke, betaalbare reistips voor Duitsland, laat het hieronder weten!

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!