Rechtstreeks met de trein naar Disneyland Parijs

Amsterdam, 17 februari 2019 – Binnenkort sta je in no-time oog in oog met Micky Mouse, Goofy, Assepoester, Darth Vader en al die andere Disney-figuren die ongetwijfeld in je geheugen staan gegrift. Vanaf 31 maart 2019 kun je namelijk vanuit Nederland een rechtstreekse trein nemen naar Disneyland Parijs.

Voor een bezoek aan een van de bekendste pretparken in Europa heb je dan geen ingewikkeld gedoe meer met overstappen in Parijs. De Thalys rijdt vanuit Amsterdam dagelijks twee keer op en neer naar Disneyland. Je kunt bijvoorbeeld om 07.15 uur vertrekken vanuit Amsterdam CS en dan stap je 30 uur en 40 minuten later weer uit, vóór de entree. Oké, het is vroeg opstaan, maar kun je wel al om 11.00 uur in het park rondlopen.

Je kunt ‘s avonds om 20.04 uur weer de trein terug nemen, zodat je een dagje Disneyland kunt doen met de trein zonder dure hotelovernachtingen. Je arriveert dan ‘s avonds laat om 23.44 uur weer op Amsterdam CS (waardoor het lastig wordt als je nog een andere trein moet nemen naar je woonplaats). Hier hebben we alle treinverbindingen nog even voor je op een rij gezet:

Tijden Thalys van Amsterdam naar Disneyland:

  • Vertrek Amsterdam CS: 07.15 uur – Aankomst Disneyland Parijs: 10.53 uur
  • Vertrek Amsterdam CS: 15.15 uur – Aankomst Disneyland Parijs: 19.04 uur

Tijden Thalys van Disneyland naar Amsterdam:

  • Vertrek Disneyland Parijs: 12.04 uur – Aankomst Amsterdam CS: 15.44 uur
  • Vertrek Disneyland Parijs: 20.04 uur – Aankomst Amsterdam CS: 23.44 uur

De trein is sneller dan de auto, want zonder plaspauzes, files en oponthoud ben je vanuit Amsterdam minimaal 5 uur aan het autorijden voordat je bij het pretpark kunt parkeren. En eerlijk is eerlijk, één dag is natuurlijk veel te kort voor een bezoek aan Disneyland Parijs. Als je alle attracties in dit enorme park wilt ervaren, moet je eigenlijk wel meerdere dagen uittrekken.

Wil je zonder veel reisstress een ontmoeting met Disney-figuren of een rit maken in de achtbaan van de Big Thunder Mountain? Een kaartje voor de rechtstreekse trein naar Disneyland Parijs heb je bij al vanaf € 35. Hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper de reis. ► Boek hier je treinticket voor Disneyland bij NS International

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!