Met Aegean Airlines naar Griekenland

Griekenland 728x90

Aegean Airlines in GriekenlandAmsterdam, 5 april 2015 – Schiphol is deze zomer een Griekse luchtvaartmaatschappij rijker. Met Aegean Airlines kun je vanaf 21 april rechtstreeks vliegen van Amsterdam naar de eilanden Kreta en Rhodos in Griekenland.

Twee keer per week, op dinsdag en vrijdag, vliegt Aegean Airlines naar Heraklion op Kreta. De luchtvaartmaatschappij vliegt elke zaterdag naar het eiland Rhodos. Een retourvlucht naar beide bestemmingen boek je al vanaf € 229. Voor beide vluchten wordt een Airbus A320 ingezet.

Aegean Airlines gaat hiermee de concurrentie aan met Transavia, Corendon en ArkeFly, die al enige tijd vluchten verzorgen naar de populaire vakantiebestemmingen. De Griekse luchtvaartmaatschappij, opgericht in 1987, heeft een inmiddels een goede reputatie verworven met zijn service en maaltijden. Al vijf keer is Aegean Airlines uitgeroepen tot de beste regionale vliegtuigmaatschappij van Europa (voor het laatst in 2014).

In januari kondigde de luchtvaartmaatschappij nog aan dat er elke maand een nieuwe dienst wordt geïntroduceerd om de passagiers tevreden te stellen. Zo heeft Aegean Airlines op de internationale luchthaven van Athene een lounge geopend voor elke passagier – ongeacht de klasse – waar ze kunnen relaxen en internetten op tablets. Ook zijn er op de vliegvelden van Athene, Thessaloniki en Larnaca (Cyprus) speciale bagagebalies voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Meer informatie vind je op www.aegeanair.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam

Over de auteur

Eric
Hi, mijn naam is Eric: gepassioneerd reisliefhebber, voormalig wereldreiziger, voormalig journalist, communicatiespecialist en oprichter van de Wereldreizigersclub. Nu 70+ landen bezocht, maar het mogen er altijd meer worden ;-) Ontdekken, schrijven, verhalen vertellen, ondernemen, leren en ontmoeten: dat is een beetje de rode draad in mijn leven. Altijd met humor en een flinke dosis nieuwsgierigheid!