Win een design anti-diefstal rugzak!

Het vinden van een goede rugzak is een tijdrovende klus. Je moet ‘m lekker kunnen dragen, of je nou een stedentrip maakt, een festival bezoekt of een wereldreis gaat maken. Bovendien moet de rugzak er ook wel een beetje leuk uitzien en moet-ie veilig zijn en tegen een stootje kunnen.

De webshop rugzak-experts van Frank probeert de zoektocht naar de perfecte rugzak gemakkelijk te maken. Je krijgt niet een eindeloze lijst met ‘best wel geschikte’ rugzakken voorgeschoteld, maar je kunt een activiteit selecteren en binnen die categorie in een mum van tijd jouw gloednieuwe rugzak vinden. Ze hebben ook dé grote rugzak-merken, maar dat niet alleen! Als ze bij hun dagelijkse zoektocht over het wereldwijde web een originele tas tegenkomen – een tas waarvan ze denken dat het heel goed bij hun bezoekers past – dan voegen ze die zo snel mogelijk toe aan het assortiment.

Dat is ook gebeurd met de anti-diefstalrugzak van XD Design, de Bobby. Het is een briljant concept. Een rugzak waar zakkenrollers niet 1-2-3 in kunnen komen. Dat is toch een heerlijk idee als je op stedentrip gaat of een druk evenement bezoekt? Dat je je niet hoeft druk te maken over dat iemand in je rugzak rondsnuffelt?

Wat is de XD Design Bobby anti-diefstal rugzak

Met de XD Design Bobby-rugzak kun je met een gerust hart de drukte inlopen. De Bobby is ontworpen met het doel zakkenrollers geen kans te geven iets uit je tas te pakken. De ritssluiting van het hoofdcompartiment is verborgen en hetzelfde geldt voor verschillende losse vakjes: voor je mobiel of pinpas bijvoorbeeld. Voor jou gemakkelijk te vinden, voor de dief niet. Daarnaast is het materiaal van de XD Design Bobby snijvast. Met geen mogelijkheid is er even snel doorheen te snijden dus.

Deze anti theft backpack kan gebruikt worden in vele situaties en is geschikt voor vele activiteiten. Of je nu met de metro naar het werk reist. Als je op stedentrip gaat of een groot evenement bezoekt. Ook op de fiets is deze rugzak zeer geschikt. Rondom zit reflectie die je goed zichtbaar maakt in het donker. Aan één zijde is er de mogelijkheid om een powerbank te plaatsen. Hiermee kun je – via USB – je mobieltje bijvoorbeeld opladen. Perfect als de batterij alweer bijna leeg is.

Win de XD Design Bobby anti-diefstal rugzak!

Wil je je waardevolle spullen op je rug goed beschermen tegen zakkenrollers, doe dan mee met de winactie! Geef het goede antwoord op de vraag en maak kans op een XD Design Bobby-rugzak ter waarde van € 89,95! Je mag zelf je kleur kiezen: zwart, grijs of rood. Het antwoord op de vraag kun je hier vinden.

We vragen om je telefoonnummer en adresgegevens zodat we contact met je kunnen opnemen als je de prijsvraag hebt gewonnen. We gebruiken deze gegevens nergens anders voor. Je moet wel woonachtig zijn in Nederland om mee te doen en per adres kun je maar één keer meedoen. De prijsvraag liep tot en met 15 mei 2017 en is helaas afgelopen.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam