Win de ultieme travel organizer voor je kleding!

Inpakken lijkt altijd het meeste werk. Weersverwachting checken, in kledinglaagjes denken, schoenenkeuzes maken en compact samenpersen tot de tas is dicht geritst. Oef, je kunt de voordeur extra op slot draaien en echt vertrekken. Alles gaat prima, tot je onderweg iets nodig hebt….

Snel iets uit die tas vissen is meestal rampzalig voor de zorgvuldig gelaagde bagagestructuur. Die leermomenten zorgen na een paar keer voor “reiservaring”. Op de plaats van bestemming besteed je alleen altijd teveel tijd aan uitpakken. Daarvoor ben je niet op reis. Maar als je het niet bijhoudt, dan worden de overzichtelijke stapeltjes ook al snel een chaos. Welke sokken zijn nog schoon? Waar zijn de opladers?

Het vraagt enige discipline voor drie weken vakantie met een rugzak, maar ook voor dat weekendje weg met een koffer handbagage. Was dit dan het zorgeloze gevoel waarom je graag van huis weg wilde ? Als je je de rommelvrijheid permitteert, dan gaat er veel te veel tijd zitten in het terugvinden van spullen of aan het inpakken op de laatste dag. Die tijd kun je toch echt beter besteden op een terrasje in de buitenlandse zon.

Het kan anders met de RuMe kledingtas

Vanaf nu kan het anders. Er bestaan packing cubes en vacuümzakken om je bagage te organiseren, maar de nieuwe RuMe GTO kledingtas organizer is geniaal in zijn eenvoud. Deze dubbelzijdige reistas kun je ophangen aan de stang van een kledingkast. Dat doe je met de riemen waarmee je de tas (in opgevouwen toestand) dicht gespt. Dit is de manier om overzichtelijk uit je koffer te kunnen leven en tijd te besteden aan de dingen waar je wel van geniet!

Jurken, lange broeken en overhemden houden het kreukvrij op kleerhangers in het ritszijde van de kledingzak. Aan de andere kant zitten vier vastgemaakte packing cubes (kleinere opbergvakken) waarin kleinere kledingstukken, ondergoed en schoenen passen. Zowel onderweg als in de kleinste hotelkamer staat je niets in de weg als je iets zoekt. Door de transparante zakken vind je het snel, zonder dat je je bagage overhoop graaft of het bed weer moet leegruimen voordat je kan slapen.

De Travel Organizer Bag  van het Amerikaanse merk RuMe is gemaakt van lichtgewicht 100 procent polyester. Het kan in de wasmachine en droogt razendsnel. Uitgevouwen is de tas 117 x 51 x 10 centimeter groot en opgevouwen past de kledingtas ook in je handbagage. Ze zijn bij internationale webshops verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, van fel fuchsia en wit gemarmerd tot zonnig blauw en roze.

Win een RuMe kledingtas organizer voor je volgende reis!

Wil jij echt uit je koffer kunnen leven tijdens je reis en al je minuten besteden aan het elders genieten? Zorg dan dat je kans maakt om die GTO van RuMe gratis te winnen! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is onze Facebook-pagina www.facebook.com/wereldreizigersclub te liken.

We hebben een lichtgrijs exemplaar klaarliggen die we verloten onder iedereen die onze Facebook-pagina heeft geliked. Volg je ons al op Facebook? Dan hoef je niets te doen en ding je al automatisch mee naar deze prijs. Elke twee maanden verloten we een nieuwe prijs onder onze volgers op Facebook!

Deze winactie is geldig tot en met 30 april 2018. Daarna maken we via Facebook en op onze website de winnaar bekend.

ReizenReizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Protected by WP Anti Spam

1 reactie